Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Στους βαλκανικούς αγώνες θερινού διάθλου ο αθλητής του ΣΟΧ Γεώργιος Τσούλης

Στη Σιένιτσα της Σερβίας βρίσκεται από τις 30 Ιουλίου 2016 ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος με την εθνική ομάδα Διάθλου. Οι αθλητές θα ακολουθήσουν, για μια βδομάδα, πρόγραμμα προετοιμασίας και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στους
βαλκανικούς αγώνες θερινού Διάθλου με ρόλλερσκι (6-7 Αυγούστου). Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Παναγιώτης Παπάσης (ΜΕΤ), Νικόλαος Τσουρέκας (ΜΕΤ), οι αθλήτριες: Ελισσάβετ Αναστασιάδου (ΝΑΟ), Ευφροσύνη Γιαννακοβίτη (ΝΑΟ), Ραφαέλα Μαυρουδή (ΑΟΦ). Την ομάδα συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Ξάνθης.
Άριστα ήταν και τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας που συμμετείχαν στα τεστ φυσικής κατάστασης που πραγματοποιήθηκαν, από την ομοσπονδία, τη προηγούμενη εβδομάδα στο Μέτσοβο. Συγκεκριμένα στις 22/7 οι αθλητές δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Στανίδου Ελευθερία, Κουσουρέτας Νικόλαος και Τσούλης Γεώργιος μετέβησαν στο Μέτσοβο συνοδεία του προπονητή των ακαδημιών του Συλλόγου Τσούλη Στυλιανού.
Πραγματοποιήθηκαν 3 τεστ φυσικής κατάστασης με με την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών Κυριάκο Ξάνθη και Τιμολέωντα  Τσουρέκα: Η πρώτη αφορούσε τέστ σκοποβολής, ενώ ακολούθησαν δύο τέστ με ρόλλερσκι, 1 χλμ διπλομπαστουνιά και 5 (3) χλμ ανάβαση ΕΤ σε ιδιαίτερα επίπονες διαδρομές και σε υψόμετρο 1600 μέτρων. Οι συγκεκριμένες δοκιμασίες θα επαναληφθούν σε 5 βδομάδες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών στο site της ομοσπονδίας
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές καλά αποτελέσματα στους βαλκανικούς αγώνες αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες της θερινής περιόδου που θα ακολουθήσουν και καλή συνέχεια στην θερινή τους προετοιμασία.
Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής του Συλλόγου  μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr αλλά και με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Τσούλη Στυλιανό στο τηλ., 6980 532065.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου