Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αντίθετοι οι κάτοικοι της Βεύης στο κέντρο μεταναστών


Την αντίθεση τους για τη δημιουργία κέντρου μεταναστών στο παλιό στρατόπεδο Βεύης δήλωσαν οι κάτοικοι της περιοχής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του χθεσινού περιφερειακού συμβουλίου. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του τοπικού 

συμβουλιου κ. Κυριακού «το στρατόπεδο βρίσκεται μέσα στο χωριό και μας βρίσκει άκρως αντίθετους καθώς θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, θα δημιουργηθούν προβλήματα υγείας ενώ θα κλονιστεί και η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής». 

2 σχόλια:

  1. Αντισταθειτε οπως μπορειτε. Αρκει που ειναι ολοι μαζεμενοι εδω στην Αθηνα. Δεν ειναι λυση να τους σκορπισουν σε ολη την Ελλαδα σαν τα ζιζανια αλλα να τους στειλουν απο κει που ηρθαν. Ακουγεται "καπως" αλλα δεν εχουμε λεφτα να θρεψουμε εμας τους ιδιους, οχι να φορτωθουμε κι αλλους. Οι "φιλοι" μας οι ευρωπαιοι τι κανουν γι αυτο, δηλαδη? Και να μην πουμε για τις αρρωστιες που εμφανιστηκαν παλι στην χωρα μας ενω ειχαν εκλειψει χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε, βρε, βρε, κοίτα που οι κάτοικοι της Βεύης, μας προέκυψαν ...χρυσαυγίτες. Εμείς νομίζαμε ότι επειδή ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ γίναν καθωσπρέπει πολυπολιτισμικοί, και αυτοί πάσχουν από το σύνδρομο του ακροδεξιού ρατσιστή!!!

    Άντε σύντροφοι, μετανοήστε και μη συμπεριφέρεστε σαν Ελληναράδες εθνικιστές. Ξαναψηφίστε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις, και για να στηρίξετε έμπρακτα την πολυπολιτισμικότητα καλέστε οι ίδιοι τους μετανάστες στο φιλόξενο σοσιαλιστικό χωριό σας.

    Τι σύντροφοι είσαστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή