Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ανθοχρώματα καλοκαιριού στα βουνά της Φλώρινας


Project Φλώρινα & Φύση
Φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος

Η ώρα των βαθμολογιών για τις πανελλαδικές

Σήμερα Παρασκευή, θα αναρτηθούν στα σχολεία σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και στις 14:00 στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση: results.it.minedu.gov.gr.
Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου θα

Καλοκαιρινή συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους από την Παιδική Χορωδία «Δ. Λιώτσης» του «Αριστοτέλη»

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, και ώρα 8,00 το απόγευμα, στο Θέατρο του «Αριστοτέλη» θα πραγματοποιηθεί η Καλοκαιρινή συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη Διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.
Στην χορωδιακή συναυλία συμμετέχουν επίσης

Γιορτή των Πρωταθλητών

Αξιότιμοι Φίλοι, Φίλες,
με την Ευκαιρία της Ανάδειξης του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας ως Κορυφαίου Σωματείου στην Ελλάδα για το 2016, σύμφωνα με την Επίσημη Κατάταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, έχουμε την Τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Γιορτή των Πρωταθλητών που θα λάβει χώρα στο Νέο Πάρκο Φλώρινας την Παρασκευή 17 Ιουνίου

Γιορτή λήξης 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, η Γιορτή Λήξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.
Τη Γιορτή είχε αναλάβει η ΣΤ’ Τάξη του Σχολείου, η οποία παρουσίασε το

14η αγωνιστική του 9ου τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Εξαιρετικές εμφανίσεις και 2 μετάλλια για τις Σάρισες

Με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα ολοκληρώθηκε το 4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού στη Φλώρινα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν δύο μετάλλια δείχνοντας έτσι τη δυναμική τους από τον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στον χώρο της αντισφαίρισης.
Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες

Σπουδαστές ΙΕΚ και ιδιότητα ανέργου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι στη  συνεδρίαση, στις 14 Ιουνίου 2016, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του ΟΑΕ∆, συζήτησε το θέµα «Σπουδαστές στα ΙΕΚ και ιδιότητα ανέργου».
Μέχρι σήµερα οι εγγεγραµµένοι

Ομιλία Κ.Σέλτσα στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα τον νέο αναπτυξιακό νόμο

Την 15/6/2016, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ο Βουλευτής Σέλτσας έθιξε σε ομλία του κυρίως τα παρακάτω θέματα:

Δελτίο τύπου των Συλλόγων ΟΤΑ Δυτικής Μακεδονίας

Στις 13 Ιουνίου στην Καστοριά έγινε συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων των εργαζομένων στους Δήμους Π.Ε. Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας με τον Δήμαρχο Καστοριάς  Α. Αγγελή.  Στη συνάντηση παραβρέθηκε και εκπρόσωπος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η συνάντηση διεξήχθη και καλό κλίμα και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα