Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού

Θέλεις να δημιουργήσεις, προγραμματίζοντας, το δικό σου ηλεκτρονικό παιχνίδι;
Αν ΝΑΙ σε περιμένουμε στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2014 στο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας για να σε βοηθήσουμε.

Ενημερωτική ημερίδα για τον καταρροϊκό πυρετό και την ευλογιά προβάτου

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Δήμου Φλώρινας, ότι την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 πμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίτης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με τα παρακάτω θέματα:

Σύλληψη 54χρονου για μεταφορά 4 μη νόμιμων μεταναστών στην Κρυσταλλοπηγή

Χθες (13-10-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 54χρονο ημεδαπό για μεταφορά τεσσάρων (4) μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε

Δημοτικό Σχολείο Μελίτης: COMENIUS Program < Wake up Europe>!

Το δημοτικό Σχολείο Μελίτης, μετέχοντας στο πρόγραμμα Comenius, φιλοξενεί εκπαιδευτικούς και μαθητές  από έξι χώρες της Ευρώπης, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Ρουμανία, Πολωνία, Πορτογαλία.
Η συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών

Μαθήματα παραδοσιακών χορών

Το Δ.Σ. του «Αθλητικού-Μορφωτικού Συλλόγου ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» ανακοινώνει ότι ξεκινούν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών, που θα

Έναρξη Τμημάτων στον Ε.Σ. "Αμύντας"

Στη μνήμη του αγαπητού και αξέχαστου φίλου Λάζαρου Μέλλιου

Βαθύτατα συγκλονισμένοι από την αιφνίδια απώλεια του αγαπητού μας φίλου Λάζαρου, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους συγγενείς του.
Άνθρωπος της προσφοράς, ενεργός πολίτης, ακάματος εργάτης της τοπικής ιστορίας, συγγραφέας, ποιητής, εμπνευσμένος πρωτοπόρος με αξία πολλαπλώς και αδιαμφισβήτητα αναγνωρισμένη.
Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι τεράστια.

Ξεκινούν άμεσα τα Τμήματα Voucher στο «ΑΛΜΑ»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΜΑ» ξεκινά άμεσα τμήματα κατάρτισης για τα προγράμματα «Επιταγή Εισόδου για Νέους από 18 έως 24 ετών σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις για Απόκτηση Εργασιακής Εμπειρίας» και «Επιταγή Εισόδου για Νέους Ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε

Μεγάλη η ανταπόκριση στις ημερίδες για τις διαδικασίες νομιμοποίησης των σταυλικών εγκαταστάσεων

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κτηνοτρόφων στις ενημερωτικές ημερίδες που διοργάνωσε σε Αμύνταιο και Φλώρινα η Π.Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Γεωπονικό Σύλλογο Φλώρινας. Στις ενημερωτικές συναντήσεις που

Απολογισμός Σεπτεμβρίου στα θέματα οδικής ασφάλειας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.