Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η "Δικτατορία" της πλειοψηφίας!

Του Γιάννη Χριστάκη
Πολλές φορές, οι αντίθετες απόψεις, προτάσεις ή και παρατηρήσεις της κάθε μειοψηφίας στα εκλεγμένα διοικητικά συμβούλια "πνίγονται", απορρίπτονται, ΔΕΝ λαμβάνονται καθόλου υπόψη από τις "φτιαχτές" πλειοψηφίες.
Οι πολλοί έχουν πάντα δίκιο!! Οι λίγοι ΠΟΤΕ.
Γι’ αυτό και πολλές φορές στα συμβούλια πέφτουν μπουνιές και καρεκλιές.

Επιστολή του ΕΚΦ στον Υπουργό Εργασίας σχετικά με τον ΟΕΚ

Κύριε Υπουργέ
Μετά την κατάργηση των οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας και τη συγχώνευση τους με ανάληψη της διαχείρισης από τον ΟΑΕΔ, η αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων τον εν λόγο οργανισμών είναι τεράστια και χρειάζεται ενδεχομένως να υπάρχει πλήρης καταγραφή σε όλη τη χώρα.
Οι καθημερινές όμως ανάγκες που προκύπτουν

Συμβουλές για την αποφυγή κλοπών κατά τη διάρκεια των διακοπών

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών, κατά τη διάρκεια των διακοπών της καλοκαιρινής περιόδου, συμβουλεύει τους πολίτες τα εξής :

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ομάδας Μπάσκετ του "Αριστοτέλη"

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της Ομάδας Ανδρών Καλαθοσφαίρισης Σπύρο Κέκελη και με τους περισσότερους από τους καλαθοσφαιριστές της, που συνέβαλαν στην άνοδο της Ομάδας μας στη Γ' Εθνική Κατηγορία.
Εντός των ημερών αναμένεται να

Ξεκινά το Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών



Το Συμβούλιο Απανταχού Φλωρινιωτών (Σ.Α.Φ.) σας προσκαλεί στις εργασίες του Συνεδρίου των Απανταχού Φλωρινιωτών, το τριήμερο 15, 16, 17 Ιουλίου 2013.
Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στην πόλη

Διοργάνωση Πρωταθλήματος Αθλητριών Beach Volley Juniors Regional στη Φλώρινα

Το Αθλητικό Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), διοργανώνει το Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors Regional, αθλητριών, για τις κατηγορίες Κ19 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1995) και Κ16 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1998), που θα

"Αύγουστος των Καλλιτεχνών"

Η Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» στο πλαίσιο των εικαστικών παρουσιάσεων «Αύγουστος των Καλλιτεχνών» συμμετέχοντας στις ετήσιες εκδηλώσεις πολιτισμού που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας καλεί τους Φλωρινιώτες Καλλιτέχνες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην

Ευχαριστήριο του Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη δωρεά τριών μηνιαίων αντιμισθιών του ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, για τις ανάγκες του Συλλόγου μας. 
Η δωρεά αυτή καταδεικνύει, εκτός από

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πρεσπών στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πρεσπών με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα παρακολούθησε χθες Τετάρτη 10/7/2013 τη θεατρική  παράσταση «Ο άνθρωπος που…», που έλαβε χώρα στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου στη γειτονική πόλη του Ρέσεν. Το φεστιβάλ αυτό έχει ως

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 12  Ιουλίου, στις 9 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: