Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Παραίτηση βόμβα του Π.Αργυριάδη!!!

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

Από ώρα σε ώρα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων και των ορυχείων της Δ.Ε.Η. στη Φλώρινα και στη Μεγαλόπολη. Έτσι, δυστυχώς, η κυβέρνηση βάζει πωλητήριο στην Επιχείρηση που από το 1950 λειτουργεί "χάριν του δημοσίου συμφέροντος" και έκανε το ηλεκτρικό ρεύμα κτήμα και δικαίωμα του κάθε πολίτη. Η κυβέρνηση ξεπουλά τους κόπους και τους μόχθους όλων αυτών που αγωνίστηκαν και

Συνέντευξη Σταθάκη: Πότε και πώς θα πωληθεί η ΔΕΗ

Το χρονοδιάγραμμα των αποκρατικοποιήσεων των μεγάλων ενεργειακών επιχειρήσεων της ΔΕΗ, των Ελληνικών Πετρελαίων και της ΔΕΠΑ αποκαλύπτει με συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»

Υπό κατάληψη το κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ

Υπό συμβολική κατάληψη βρίσκεται αυτήν την ώρα το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ. Την κατάληψη πραγματοποιεί ο "Σπάρτακος", στο πλαίσιο των

Ενέργεια κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα. Όχι στην πώληση μονάδων και ορυχείων.

Οι εξελίξεις στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας είναι ραγδαίες και αρνητικές για τις λαϊκές οικογένειες. Αυτές τις μέρες η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη σε ανταγωνιστικούς ομίλους, υλοποιώντας έτσι άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο στον στρατηγικό στόχο της Ε.Ε, στα πλαίσια της πολιτικής της απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Κυριακή του Θωμά στο βουνό

Φωτοανάβαση υψ 1100μ
Ορειβατικό καταφύγι Παλαιοχωριού - Μονή Αγίου Μάρκου

Φωτογραφική επιμέλεια Λάζος ο Βουνίσιος

Η ΓΕΦ σε Διασυλλογικά Πρωταθλήματα

Με επιτυχία διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων –Παγκορασίδων Β’, Αγώνες Πολυάθλου στο στάδιο του Άργους Ορεστικού, στις 13 Απριλίου 2018:

2 αργυρά μετάλλια για τη Φωτιάδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων

Το τριήμερο 13-15 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν η Χρυσή Φωτιάδου και ο Ιωσήφ Ελσάμι.

Συνελήφθη 26χρονος στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (15-04-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής  Φλώρινας, 26χρονος υπήκοος Αιγύπτου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ο «Εφέτης» (η γέννηση)

Την εποχή των Ολύμπιων Θεών ο γόνιμος κεραύνιος άφθαρτος Δίας έβλεπε με πόνο ψυχής τους ανθρώπους να κυριεύονται από το πάθος της αδικίας, ο ισχυρός αδικούσε τον αδύνατο… η έννομη τάξη κινδύνευε να ανατραπεί· έτσι αποφάσισε να δώσει στην Θέμιδα την εξουσία της ισορροπίας του νόμου και της τάξης, να αντιπροσωπεύει το δίκαιο!

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας (β΄ πρόσκληση μετά την ματαίωση τακτικής συνεδρίασης στις 10 Απριλίου 2018 λόγω μη υπάρξεως απαρτίας) με θέματα ημερήσιας διάταξης: