Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Δύο ανήλικα κορίτσια ανάμεσα στους 5 συλληφθέντες για ναρκωτικά και όπλα


Συνελήφθησαν χθες (10-10-2011) το απόγευμα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, πέντε (5) ημεδαποί, δύο (2) άνδρες 60, 25ετών και τρεις (3) γυναίκες 37, 17 και 13 ετών, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη

Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου αλλοδαπού στην ΚρυσταλλοπηγήΧθες (10-10-2011) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διωκόταν με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, για κλοπές δικύκλων κατ’επάγγελμα.

Άγονος ο διαγωνισμός για τη μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας


Άγονος απέβη ο σημερινός διαγωνισμός για τη μίσθωση του

Νέο Δ.Σ. για το Φ.Σ.Φ "Ο Αριστοτέλης"


Στην απολογιστική γενική συνέλευση της 10ης Οκτωβρίου και στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, υπήρξε εξαιρετική συμμετοχή και μετείχαν αρωγά και ενεργά μέλη. Η έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν από το σώμα της γενικής συνέλευσης ομόφωνα.

Δημοπρατήθηκε η αποπεράτωση του Φράγματος Τριανταφυλλιάς


Ένα από τα σημαντικότερα έργα ύδρευσης για τη Δυτική Μακεδονία δημοπρατήθηκε. Πρόκειται για το έργο της αποπεράτωσης του Φράγματος Τριανταφυλλιάς στη Φλώρινα, ένα έργο σημαντικό τόσο για την πόλη όσο και για τις αγροτικές καλλιέργειες όλης της περιοχής.

Οδηγίες προς μελισσοκόμους

Από το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

4ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κ.Δ.Μακεδονίας


Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η «Σκακιστική Λέσχη Φλώρινας» κέρδισε τον «Γυμναστικό Σύλλογο Ποντοκώμης» με σκορ 4-2.

Αναλυτικά οι συναντήσεις και τα αποτελέσματα του αγώνα:

Πρωτοβουλίες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την αξιοποίηση της Μεσαιωνικής Πολιτιστικής ΚληρονομιάςΥπογράφηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο Κτήριο της Παλιάς Βουλής στην Αθήνα, το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 

Κοινές διεκδικήσεις των συνδικαλιστικών φορέων του Νομού

Από το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Κάλεσμα για συγκρότηση "Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα"


Εργαζόμενε – εργαζόμενη. Αυτοαπασχολούμενε. Συνταξιούχε. Άνεργε.
Νέα και νέε.
Σου έχουν λεηλατήσει το μισθό. Σου