Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΕΚΦ: «Όχι στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ»

Στο πλευρό των εργαζομένων στη ΔΕΗ  και των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ στέκεται το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας λέγοντας όχι στη πώληση των μονάδων της  Φλώρινας και της Μεγαλόπολης. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Σιάκος, αναφερόμενος στα όσα ακούγονται σχετικά με τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βούλη ως κατεπείγον μέχρι τέλος Απριλίου, το πλήγμα για την Φλώρινα θα είναι μεγάλο καθώς το μέλλον της ενέργειας και της περιοχής θα είναι αβέβαιο. Επεσήμανε δε

Εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει σε όλη τη χώρα τις εσωκομματικές εκλογές του την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Οι εκλογές πραγματοποιούνται βάση του Κανονισμού της Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος κάθε δυο χρόνια.
Κατά τις εκλογές αυτές θα εκλεγούν:

1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Φλώρινας

Στις 26 και 27 Μάιου 2018 στην Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στον χώρο του ΔΑΚ Φλώρινας με την συμμετοχή γνωστών οδηγών στην κατηγορία των Δεξιοτεχνιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

"Πτολεμαΐδα" η πόλη μας και ο πολιτισμός

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Η αγροτική κωμόπολη-λασποχώρι της δεκαετίας 1950 - η βιομηχανική πόλη, μετέπειτα η ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας, μπορεί να περηφανεύεται σήμερα και για άλλα επιτεύγματά της, όπως την πολιτιστική της ανόρθωση.

Ο Γ.Αντωνιάδης στη Βεγόρα

Την Κυριακή  1/4/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ Βεγόρας του Δήμου Αμυνταίου. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: