Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κλειστά αύριο τα σχολεία και στο Αμύνταιο

Αύριο Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012, όλα τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας


Από την αντιπεριφέρεια Φλώρινας λάβαμε και δημοσιεύουμε  το παρακάτω δελτίο τύπου:

Κλειστά αύριο τα σχολεία στην Πρέσπα


Όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Φλώρινα


Τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και οι Παιδικοί Σταθμοί, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ,  λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φλώρινας.

Κόντρες στον πάγο...


Σε άγρια κόντρα ανάμεσα στο δήμαρχο Φλώρινας και τους Δ.Ηλιάδη και Γ.Δακή εξελίσσεται η απόφαση του Ι.Βοσκόπουλου να κηρύξει, από χθες το απόγευμα, το Δήμο  Φλώρινας σε κατάσταση «Έκτακτης Ανάγκης». Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της Florine@ ο 

Στην κατάψυξη και στη ρύπανση (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)



Πολικές θερμοκρασίες επικράτησαν και σήμερα στην πόλη της Φλώρινας με το θερμόμετρο να δείχνει τις πρώτες πρωινές ώρες τους -25,1 βαθμούς Κελσίου.
Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες όμως ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι τιμές της ρύπανσης, σύμφωνα με τις μετρήσεις 

Άγνωστος "κατακρεούργησε" ζωντανό και παραγωγικό αμπέλι του Γ.Μπουτάρη


Με τσεκούρι και αλυσοπρίονο, άγνωστος κατέκοψε και ισοπέδωσε παραγωγικό αμπέλι του κτήματος του Γιάννη Μπουτάρη , στον Αμπελώνα Αμυνταίου (Θέση Πάλπο).
Πρόκειται για 7 στρέμματα με παλιά αμπέλια, υψηλής ποιότητας σταφύλια  και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως όλα τα αμπέλια της "ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ".
Ο άγνωστος δράστης «επισκέφθηκε» 

Σε 48ωρη απεργία όλα τα ΜΜΕ


Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τις 6 σήμερα το πρωί (Τρίτη 17 Ιανουαρίου) έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ.

Μέσα στον Ιανουάριο νέα συμβόλαια μίσθωσης αγροτεμαχίων


Στους Νομούς Φλώρινας και Σερρών (μετά την Ξάνθη) θα πραγματοποιηθούν οι υπογραφές της δεύτερης «φουρνιάς» των συμβολαίων μίσθωσης αγροτεμαχίων του 

Σχεδιασμός Κτιριακών Κατασκευών Σκυροδέματος με τους Ευρωκώδικες


Το Τ.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και η Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΔΜ Φλώρινας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 στις 

Κυπελλούχος Ελλάδος η αθλήτρια του Α.Ο.Φ. Ε.Βέλλιου


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια» το 1ο Κύπελλο Ελλάδος σε χιονοδρομικούς αγώνες με διοργανωτές τον ΕΟΣ Νάουσας και την Ελλ.Ομοσπ. Χιονοδρομίας. Στον αγώνα αυτό παρών ήταν και ο ΑΟΦ με 18 αθλητές του, οι οποίοι αγωνίστηκαν