Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το Δημοτικό Σχολείο Φιλώτα στο Βλαντέστι της Ρουμανίας

Από φέτος και για τα επόμενα 2 χρόνια (2017-2019) το Δημ. Σχολείο Φιλώτα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ . Στο ίδιο πρόγραμμα εταίροι  είναι 7 ακόμη σχολεία από χώρες της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, 2 σχολεία από την

ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε.: Οι πρόσφατες κυβερνητικές προτάσεις στραγγαλίζουν την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, από την έναρξη του τρέχοντος σχολικού έτους, ακολούθησε μία συνειδητή πολιτική  επιλογή υλοποίησης των μνημονικών δεσμεύσεων που έχει υιοθετήσει και παράλληλα της ουσιαστικής απαξίωσης του κλάδου μας και της ομοσπονδίας. 

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 27 Νοεμβρίου έως 03 Δεκεμβρίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Στο 25ο Together …

Γνωρίσαμε την  Πέννυ Μπαλτατζή, τον Κώστα  Λειβαδά, τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Θεόδωρο Γεννιτσάκη, την Σουέλεν Κωνσταντινίδου...  Περάσαμε μια εβδομάδα με τον  καλλιτέχνη και σχεδιαστή  Φώτιο Μπάλα.  Συγκινηθήκαμε με το Αλέξανδρο Κύρου που μοιράστηκε μαζί μας την μάχη του με την Ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μείναμε στο Λονδίνο σε ένα σπίτι all Together και λιώσαμε τις σόλες των παπουτσιών μας γνωρίζοντας  την Βρετανική πρωτεύουσα!