Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στη Βίγλα Πισοδερίου


Ήπια είναι η χιονόπτωση στη Βίγλα Πισοδερίου το τελευταίο 24ωρο και χωρίς να δημιουργεί προς το παρόν

Αποπομπή Οδυσσέα Χατζάρα μετά από πρόταση μομφής


Από το Γραφείο Τύπου της ΔΑΚΕ "Σπάρτακος" λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τα προβλήματα του Νομού στο επίκεντρο συνάντησης των συνδικαλιστικών φορέων


Τα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική οικονομία και η ανάγκη συσπείρωσης σε ένα ενιαίο πλαίσιο διεκδίκησης συζητήθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, παρουσία εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων όλων των κλάδων του νομού.

Έκθεση της Τροχαίας Φλώρινας


Έκθεση της Τροχαίας στη Φλώρινα με σκοπό την αφύπνιση των οδηγών για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.
Την ίδια στιγμή που τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα εξακολουθούν να αποτελούν μάστιγα, οι αρμόδιες αρχές καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να περιορίσουν το φαινόμενο.

Εκλογές ΣΗΜΕΡΑ για νέο Δ.Σ. στο Φ.Σ.Φ."Ο Αριστοτέλης"


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», μη επιτευχθείσης απαρτίας κατά την πρώτη πρόσκληση, καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου, με θέματα:

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Φλώρινας εν δράσει


Συνεχίζονται οι δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη Φλώρινα τόσο με την εκπαίδευση τους σε ορεινό και υγρό στοιχείο όσο και με τον καθαρισμό παραλιών στην περιοχή της Πρέσπας.

Η Πρέσπα στο δίκτυο RURENER


Στελέχη του Δήμου Πρεσπών συμμετείχαν ως μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην 6η και τελική συνάντηση των μελών και εταίρων του δικτύου RURENER, που πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2011 στο Nagypali της Ουγγαρίας, έναν οικισμό όπου η αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας είναι υποδειγματική. 

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: "Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να εξοντώσει τις οικογένειές μας"


Το 2010 οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ με τους νόμους 3833 και 3845 υπέστησαν κατά μέσο όρο , ανάλογα και με τα επιδόματά τους, μειώσεις στους μισθούς τους από 15 έως 50%.

Ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή ο επίσημος εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Φλώρινας, με σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.