Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Διευκρινιστική απάντηση Ι.Βοσκόπουλου

Συμπληρωματικά, στο δελτίο τύπου της 24.03.2014, που αφορούσε στη συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με εκπροσώπους της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το προεδρείο του συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αδαμίδη και το γενικό γραμματέα κ. Μάστορα Αθανάσιο, και με εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων της ΔΕΗ ΑΕ και προς αποφυγή οιονδήποτε παρερμηνειών, διευκρινίζεται ότι:

Ο αριθμός εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015


Ανακοινώθηκε  χθες από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ο αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Στο ΤΕΙ και στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας οι θέσεις έχουν ως εξής:

Βραδιά αφήγησης παραμυθιών

Πόση χαζομάρα κουβαλούν οι άνθρωποι; Έχουν άραγε δύναμη μαγική οι αλογίσιες τρίχες; Τι συμβαίνει, όταν ένα γινωμένο σύκο κάθεται στο πηγούνι ενός τεμπέλη; Μπορεί το σχέδιο του γραμματικού να ξεπαστρέψει έναν πονηρό λύκο; Άμα γυρεύετε απαντήσεις, διαβείτε το κατώφλι του «Εν Φλωροίνοι» την Παρασκευή 28 Μάρτη στις 21:00! Οι μουσαφίρηδες θα απολαύσετε παραμύθια της

Ο Χρήστος Κάτσικας στη Φλώρινα με την ΕΛΜΕ

Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το γάλα

Οι προτάσεις των οργανώσεων των γαλακτοπαραγωγών επιχειρούν έστω την ύστατη στιγμή, να περισώσουν από την ολική καταστροφή το ελληνικό γάλα, παρά το γεγονός ότι είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για την υψηλή τιμή του. Τόσο οι παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές είναι θύματα της παντελούς έλλειψης μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής, καθώς και για τις

Βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια στο Φιλώτα

Το Ωδείο  Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου και ο Σύλλογος Θρακειωτών Φιλώτα σας προσκαλεί στη βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια που θα γίνει 

Η Ακαδημία SHOOTERS στο ''ELEVEN''

Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS είναι στην ευχάριστη θέση να δηλώσει ότι επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ''ELEVEN'',εκπροσωπώντας το ελληνικό μπάσκετ.
Στο εν λόγω ντοκυμαντέρ θα λάβουν

Προβολή ταινίας από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο, 29/3 στις 21:00 & την Κυριακή, 30/3 στις 19:00 στο πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου όπου, μετά την επικράτηση της στην ψηφοφορία που προηγήθηκε στο blog του συλλόγου μας stegiam.blogspot.gr, θα παρακολουθήσουμε την ταινία: 

" Το Παρελθόν " του Asghar Farhadi
Le passé

Ευχαριστήριο περιφερειακού Διοικητή Π.Υ. Δυτ.Μακεδονίας

Αισθάνομαι την υποχρέωση, λόγω της αποστρατείας μου από τις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος, να ευχαριστήσω θερμά όλες τις Πολιτικές, Στρατιωτικές & Αστυνομικές Αρχές της Δυτικής Μακεδονίας, για την πολύ καλή συνεργασία και τις άριστες σχέσεις που πιστεύω ότι είχαμε κατά το χρονικό διάστημα που διετέλεσα Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 28 Μαρτίου, στις 5 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: