Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Πτώση δέντρου στο Αμύνταιο

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα χτύπησαν και στην πόλη του Αμυνταιου! Έπεσε λευκάδι στην διασταύρωση της Περιμετρικής οδού με τις Εργατικές κατοικίες Αμυνταιου! Άμεσα το δέντρο μετακινήθηκε με το συντονισμό των ενεργειών του Αντιδημάρχου Απόστολου Θεοδώρου

Η Φλωρινιώτισσα Δήμητρα Σελεμίδου ερμηνεύει την «Μυθολογία» του Μάνου Χατζιδάκι

Η Δήμητρα Σελεμίδου είναι 21 ετών και είναι φοιτήτρια ιατρικής. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στη Φλώρινα. Εκεί, στο Ωδείο της Φλώρινας, ολοκλήρωσε τις πρώτες της μουσικές σπουδές για πιάνο και θεωρητικά.
Σε ηλικία 16 ετών διακρίθηκε στην 4η Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου ως ερμηνεύτρια στην

Η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ στον 4ο Λαϊκό Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας και στους αγώνες του Κυπέλου Βορείου Ελλάδος

Δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου και ειδικά της ορεινής ποδηλασίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) που σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου (ΒΑΟ)

Ημερίδα: "Η ανθρώπινη παρουσία στην περιοχή των τεσσάρων λιμνών Αμυνατίου. Μια αδιάλειπτη πολιτισμική συνέχεια 8,5 χιλιάδων χρόνων"

Συνελήφθη 29χρονος στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής για πλαστογραφία

Συνελήφθη την Παρασκευή (04-05-2018) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου διαμονής στη χώρα μας.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 07 Μαΐου έως 13 Μαΐου του έτους 2018 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: