Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Έντονες διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας για τα κολονάκια



Ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών, το Σωματείο Αρτοποιών και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Φλώρινας, διαμαρτύρονται για την τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων στους βασικούς δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης καταγγέλλοντας ταυτοχρόνως το Δήμο για κινήσεις εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή διαμαρτυρίας:

Συνεχίζεται ΣΗΜΕΡΑ το Μουσικό Φεστιβάλ

Συνεχίζεται ΣΗΜΕΡΑ το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Φλώρινας, που διακόπηκε το περασμένο Σάββατο λόγω καιρικών συνθηκών.

Τα αποτελέσματα της απογραφής στο Ν.Φλώρινας


51.080 κάτοικοι απογράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινα, σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής που διενεργήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Οι Φλωρινιώτες "3 Laloun" στο River Party

Διεθνής Συνάντηση Νέων στις Πρέσπες


Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών (CTP) διοργανώνει φέτος την 8η Διεθνή Συνάντηση Νέων στις Πρέσπες σε συνεργασία με το Δήμο Πρεσπών και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.  Το “Lights on Prespa θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου

Κλειστά τα ΑΕΙ από 1η Σεπτεμβρίου


Ομόφωνη απόφαση για αντίδραση στον νόμο-Πλαίσιο για την ανώτατη εκπαίδευση αλλά και, ουσιαστικά, για κλείσιμο των Πανεπιστημίων από 1ης Σεπτεμβρίου, πήραν οι πρυτανικές αρχές των ΑΕΙ κατά την έκτακτη συνεδρίασή τους την Κυριακή. 

Συνεδριάζει ΑΥΡΙΟ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών, σε δύο ειδικές συνεδριάσεις, προκειμένω να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Κλειστά τα Τέμπη λόγω έργων


Θα κλείσουν και πάλι τα Τέμπη την Τετάρτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, καθώς θα εκτελούνται έργα καθαρισμού-συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας του έργου, «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ».

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. διαμαρτύρεται για την κατάργηση του Ι.Γ.Μ.Ε.


Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας έστειλε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), Γ.Παπακωνσταντίνου, την παρακάτω επιστολή για τη στήριξη των εργαζομένων στο Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ):