Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Η μαγευτική Φλώρινα από το φακό του Γιώργου Σουμελίδη (φωτογραφίες)


Για το Γιώργο Σουμελίδη "η φωτογραφία είναι μια προσωπική αφήγηση. Είναι πρόκληση, έμπνευση, συναίσθημα, μαγεία! Είναι ταξίδι γεμάτο στιγμές και αναμνήσεις". Προορισμός σε ένα από τα "ταξίδια" του υπήρξε η ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, όπου με την απίστευτη

Πολιτική δίωξη στο νοσοκομείο Φλώρινας καταγγέλλει ο Γ.Αντωνιάδης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό κατέθεσε ο Γιάννης Αντωνιάδης , με θέμα "Πολιτική δίωξη συνιστά η ξαφνική μετακίνηση της Διευθύντριας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ Φλώρινας στο ΓΝ Γεννηματάς Θεσσαλονίκης όπου δεν προβλέπεται η ειδικότητά της και χωρίς αίτηση της ενδιαφερόμενης". Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Τρία κύπελα για την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας τένις της Λέσχης Πολιτισμού  Φλώρινας στο 10ο περιφερειακό τουρνουά τένις club Κουφάλια, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018.
Στο τουρνουά συμμετείχαν:

Νέα κατορθώματα από τη Χρυσή Φωτιάδου - 2 μετάλλια στους τελικούς των Νεανίδων

Μπορεί να είναι μόλις 14 ετών, όμως το ταλέντο της Χρυσής ξεχυλίζει σε κάθε ευκαιρία. Η μικρή Φλωρινιώτισσα αθλήτρια των ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ αγωνιζόμενη στους τελικούς των Νεανίδων (U18) στην Αθήνα κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια, ένα

"1ο Πασχαλινό Τουρνουά Handball" του ΑΠΣ "Ελπίδων" Αμυνταίου

Τα τμήματα handball του Α.Π.Σ. «ΕΛΠΙΔΩΝ» Αμυνταίου συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αμυνταίου από 03-04-2018 έως την 04-04-2018 Διασυλλογικό Τουρνουά HANDBALL ηλικιακής κατηγορίας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ με τίτλο «1ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ HANDBALL», στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά οκτώ (8) ομάδες, οι οποίες θα είναι οι εξής:

"Η κουτσή κιθάρα" στο Λέχοβο

Ερώτηση του Κ.Σέλτσα για την ανακούφιση των οφειλετών στις Δ.Ο.Υ. και στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης

Στις 2 Απριλίου 2018 κατατέθηκε στη Βουλή Ερώτηση σχετικά με την ανακούφιση των συμπολιτών μας που οφείλουν σε Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.) Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:  

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Πασχαλινό Τραπέζι

Το ΚΕ.Π.ΚΑ., με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών, δίνει, στη δημοσιότητα, πληροφορίες, που αφορούν τα κύρια είδη διατροφής του Πασχαλινού τραπεζιού, για να γνωρίζουν οι καταναλωτές, όταν προμηθεύονται τα προϊόντα αυτά, τι να αγοράζουν και τι να αποφεύγουν. 

Δωρόσημο Πάσχα 2018 – Καταβάλλεται σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εγκύκλιο σχετικά με την «Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα 2018» εξέδωσε ο ΕΦΚΑ, ενημερώνοντας τους δικαιούχους ώστε να μην χάσουν την δυνατότητα ενίσχυσης του εισοδήματός τους αυτές τις Άγιες ημέρες, εφόσον ανήκουν στην κατηγορία «εργατοτεχνίτες οικοδόμοι».
Ειδικότερα στην εγκύκλιο, σημειώνεται ότι:

Eπισημάνσεις ΤΕΕ/ΤΔΜ περί ανάληψης περιβαλλοντικής ευθύνης για την εξορυκτική δραστηριότητα και την ηλεκτροπαραγωγή στη Δυτική Μακεδονία

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «Μικρή ΔΕΗ» (Ιούνιος 2014)

Υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2018-2019

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την 2129/70097/28-06-2017 ΥΑ περί 

Συγχαρητήριο του Ερμή Αμυνταίου στο Μελιτέα Μελίτης

Η Διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Μελιτέα Μελίτης για την κατάκτηση του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Μ.Τρίτη 3 Απριλίου στις 12 μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: