Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τεράστια η ζημιά για την ΔΕΗ από την κατολίσθηση στο Αμύνταιο. Τα πάνω- κάτω για το προς πώληση χαρτοφυλάκιο μονάδων

Ζημιά πολλαπλών διαστάσεων που χτυπά σε διαφορετικά επίπεδα, από αυτή καθ’ εαυτή την εξόρυξη λιγνίτη, έως την επικείμενη σύνθεση του προς πώληση χαρτοφυλακίου των μονάδων της, υπέστη η ΔΕΗ από την μεγάλη κατολίθηση στο Αμύνταιο.

Το ΠΑΣΟΚ για την κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου

Η ζημιά που προκλήθηκε από το πρωτοφανές γεωλογικό φαινόμενο στο ορυχείο Αμυνταίου είναι τεράστια και επιβάλλεται να αποτιμηθεί ολόπλευρα, γρήγορα, μεθοδικά
και με σοβαρή επιστημονική τεκμηρίωση.
Το ΠΑΣΟΚ με τα στελέχη του στην

Απονομές Κυπέλλων 3ου Scramble στην πίστα MotoCross της Φλώρινας

Project ΜοtorAction 2017
Φωτογραφική Επιμέλεια
Λάζος ο Βουνίσιος

Εγγραφές στο ΣΔΕ Φλώρινας

Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ανακοινώνει ότι δέχεται εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018.

Η Επιλογή Διευθυντών και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Κυκλοφόρησε σήμερα η εγκύκλιος που καθορίζει τον τρόπο έκφρασης της γνώμης του Συλλόγου διδασκόντων για τους υποψήφιους διευθυντές.
Είναι δεδομένο ότι το Υπουργείο

Κραυγή αγωνίας για ΕΠΑΛ Φλώρινας

Ξαφνιασμένοι έμειναν πολλοί γονείς όταν ενημερώθηκαν ότι όχι μόνο θα εφαρμοστεί νέο σύστημα αποκλειστικά ηλεκτρονικών εγγραφών ειδικά και μόνο στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), αλλά ότι αυτό θα γίνεται μόνο με τους κωδικούς του ΤΑΧΙSNET.

Συνάντηση γονέων για τις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

Ἀπό τίς Ἐκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ» τῆς Μητροπόλής μας ἀνακοινώνεται ὅτι τήν Τετάρτη 14 Ἰουνίου ἐ.ἔ. στίς 5:30μμ στόν χώρο τῶν Ἐκκλησιαστικῶν μας Κατασκηνώσεων στό χωριό Πρώτη

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ « Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ» καλεί τα μέλη του σε  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 14/6/17 και ώρα 19:00 στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Ημιώροφο) , συμφ. Με το άρθρο 8 του καταστατικού.
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ

Η αποδόμηση του κληρικού



Ένας μεγαλοεκδότης κάλεσε τους δημοσιογράφους και τους έδωσε εντολή να εξοντώσουν ένα σκηπτροφόρο κληρικό, οι δημοσιογράφοι τον «χτυπούσαν» με κεραυνοβόλους τίτλους στα πρωτοσέλιδα, οι μήνες πέρναγαν μα η άμυνα του κληρικού ήταν σταθερή… καμία επίπτωση!
Ένας νεαρός μαθητευόμενος πλησίασε