Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Αγωνία για τη βιωσιμότητα της Νεφρολογικής Κλινικής Φλώρινας από το Σύλλογο Νεφροπαθών

Για μία ακόμα φορά, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την αγωνία μας για τη βιωσιμότητα της Νεφρολογικής Κλινικής Φλώρινας.       
Η Νεφρολογική Κλινική Φλώρινας, οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια σε

Ρεσιτάλ κιθάρας

Ρεσιτάλ κιθάρας του Φώτη Κουτσοθόδωρου με έργα: Δημήτρη Κοντογιάννη,   Fernando Sor,  Vicente Asencio,  Giulio Regondi,  Miguel Liobet.                                             
Το Σάββατο 05 - 12 - 2015 και ώρα 19:30 στις αίθουσες του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας στο πλαίσιο της αναδρομικής έκθεσης του Κώστα Κοντογιάννη θα δοθεί ρεσιτάλ κιθάρας του Φώτη Κουτσοθόδωρου. Θα ερμηνευθεί μεταξύ άλλων και το έργο του γιού του ζωγράφου συνθέτη και κιθαριστή Δημήτρη Κοντογιάννη πρώτου δασκάλου του Φώτη Κουτσοθόδωρου.
Πρόγραμμα:

Μια ομιλία εμπαιγμός της απεργιακής πάλης!

Η Πέμπτη 03/12 ήταν μέρα Γενικής Απεργίας απέναντι στα σχέδια της νέο-μνημονιακής Κυβέρνησης των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Αν.Ελλ.. Στην πόλη μας έγιναν δύο απεργιακές συγκεντρώσεις, αυτή του Εργατικού Κέντρου και αυτή τουΠ.Α.ΜΕ.. Στο σημείο όπου βρισκόμουν είχα την τύχη (ή ατυχία)

13o Τουρνουά Σκακιού - «Κύπελλο Φωτιάς»

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. προκηρύσσουν το  13ο  Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά "Κύπελλο Φωτιάς".
Οι αγώνες του τουρνουά είναι με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ της FIDE   (RAPIDratings)
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις.

Φυτεύτηκαν δέντρα στο λόφο της Λεβαίας

Στις 02/12/2015 ομάδα εθελοντών από την Λεβαία, παρατηρώντας τη συνεχή επιβάρυνση που υφίσταται το περιβάλλον από την λειτουργία της ΔΕΗ και προσφάτως απο την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κατοικήσιμη ζώνη, έλαβαν τη πρωτοβουλία να

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα είχε την Παρασκευή στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης

Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η προετοιμασία για τη Σχολή Πυροσβεστών και το Πολυθεματικό Πάρκο Πολιτικής Προστασίας

Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η προεργασία για τη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών και του Πολυθεματικού Εκπαιδευτικού Πάρκου Πολιτικής Προστασίας. Στο πλαίσιο του συντονισμού και των προπαρασκευαστικών ενεργειών εντάσσεται και η επίσκεψη, την

Η Γραμματεία Φλώρινας του ΠΑΜΕ για τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα



Η εργατική τάξη θρηνεί μέσα στο τελευταίο 24ώρο δύο θύματα στο βωμό του εργοδοτικού κέρδους. Ένας εργάτης έχασε την ζωή του σε εργασίες ασφαλτόστρωσης  λίγο έξω από την πόλη της Φλώρινας και ένας ακόμα  

Όλοι κινητοποιούνται για την υγεία. Η Περιφέρεια θα μείνει εκτός;

Κύριε Πρόεδρε,
Η κραυγή αγωνίας, που εξέπεμψαν, αρχικά στις 6 Μαΐου και στη συνέχεια στις 17 Ιουλίου οι ειδικευόμενοι γιατροί της Παθολογικής κλινικής και πρόσφατα το Νοέμβριο οι ειδικευόμενοι γιατροί της  Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης,  που συνοψίζεται στη φράση "Κινδυνεύει η ζωή των συμπολιτών μας", δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού σε κανέναν.
Το διάστημα που ακολούθησε της αρχικής

Σεμινάριο: Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Σας προσκαλούμε στo επιμορφωτικό σεμινάριο 25 ωρών που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με θέμα :

Κόντρα στον Απόλλωνα Πτολεμαϊδος τα κορίτσια του Αίαντα Αμυνταίου

Η γυναικεία ομάδα του Αίαντα αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας την τοπική ομάδα "Απόλλων" στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου για το γυναικείο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ΕΚΑΣΔΥΜ. Στόχος της ομάδας του Λ. Φωτιάδη είναι να συνεχίσει να

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Αντιπεριφερειάρχης και η Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας κατά τη διάρκεια της ασφαλτόστρωσης του οδικού άξονα Φλώρινα - Αρμενοχώρι.
Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται περίτρανα

Ευχαριστήριο ΕΕΕΕΚ Φλώρινας


Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Φλώρινας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία "Αφοί Δινάκη Ο.Ε." για την διάθεση αναψυκτικών στους μαθητές της σχολικής μας μονάδας. Τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δίνουν χαρά στα παιδιά, αλλά προωθούν την

Ευχαριστήριο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας

Η ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ευχαριστεί θερμά την εταιρεία