Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ξημερώνει μια μαύρη μέρα για μας

Οι έμποροι των εθνών αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς. για μια ακόμα φορά. Και οι ντόπιοι εντολοδόχοι τους περιχαρείς, -γιατί τα κατάφεραν να ανταποκριθούν στο νεύμα του αφεντικού- περιμένουν, κουνώντας την ουρά, το κόκαλο. Ποιος άντεξε να

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες ανήμερα της υπογραφής της συμφωνίας

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ετοιμάζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και μάλιστα στις Πρέσπες την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.

Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου

44 θέσεις στο ΛΚΔΜ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη 44 εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών ορυχείων και κλάδων.

1ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης φιλίας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας διοργανώνει μαζί με το δημοτικό σχολείο Μελίτης, στην τελετή λήξης της σχολικής περιόδου, το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 3v3 BASKETBALL, με επίτιμο καλεσμένο τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ προπονητή του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συνάντηση γονέων στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις Πρώτης

Ἀπό τίς Ἐκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ» τῆς Μητροπόλής μας ἀνακοινώνεται ὅτι μέ τήν εὐλογία τοῦ Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Θεοκλήτου τήν Τετάρτη 13 Ἰουνίου ἐ.ἔ. στίς 7μμ στόν χώρο τῶν Ἐκκλησιαστικῶν μας Κατασκηνώσεων στό χωριό Πρώτη Φλωρίνης θά πραγματοποιηθεῖ Συνάντηση Γονέων τῶν ὁποίων τά παιδιά θά μετάσχουν κατά τό φετινό καλοκαίρι στίς Κατασκηνώσεις μας.
Ἡ Ἐπικοινωνία αὐτή πραγματοποιεῖται μέ σκοπό τήν:

Αλλάζουμε μέρα – Αλλάζουμε μαζί τον κόσμο! 17/06: νέα ημερομηνία Εθελοντικής αιμοδοσίας

Στο ΑΒ Φλώρινας αλλάζουμε μέρα και διοργανώνουμε, για 8η συνεχή χρονιά, την παραδοσιακή πλέον, για ολόκληρη την ΑΒητική οικογένεια, «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», την Κυριακή 17 Ιουνίου. 

Ανασυγκρότηση του ΔΣ του Μελιτέα Μελίτης

Ανασυγκρότηση διοικητικού συμβουλίου για τη σεζόν 2018-2019.

Αξιολόγηση των θεμάτων στα Αρχαία Ελληνικά - Μαθηματικά

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: