Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή


Χθες (16-10-2011) το μεσημέρι, στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατάληψη στο Δημαρχείο Πρεσπών (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Μετά από συνέλευση των  Εργαζομένων του Δήμου Πρεσπών, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων-Ο.Τ.Α. με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ και το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Πρεσπών, σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Ξανάκλεισαν τα τελωνεία Νίκης και Κρυσταλλοπηγής


Απεργούν από τις 7 σήμερα το πρωί οι τελωνειακοί υπάλληλοι στα τελωνεία Νίκης και Κρυσταλλοπηγής «λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων στα περισσότερα Τελωνεία της χώρας, λόγω των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού», όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Παπαχρήστου προς Θεοδωρίδη: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί"!



Ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου) κ.Ν.Παπαχρήστου απαντά με την παρακάτω ανακοίνωση στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Αμυνταίου Κ.Θεοδωρίδη.  

Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης η Φλώρινα


Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης έμεινε ο Νομός Φλώρινας τις ημέρες αυτές που η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, καθώς το πετρέλαιο 

Ενημέρωση με αλήθειες

Δράσεις του Συλλόγου Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας


Στα πλαίσια των δράσεων της Δ.Ο.Ε. ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γνωστοποιεί τις προγραμματισμένες δράσεις του:

Να ζει το «Πολυτεχνείο»...


Γιατί γίνεται προσπάθεια απαξίωσης της μεταπολιτευτικής διαδρομής μας

Με εντυπωσίασε η πρόσφατη αναφορά του Στέλιου Ράμφου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στα άκρα»: η «Γενιά του Πολυτεχνείου» είναι αγράμματη, γι' αυτό και έκαμε τους σημερινούς Έλληνες αγράμματους, υποστήριξε ο κ. Ράμφος με τόσην έμφαση ώστε αποκλείω να υπονοούσε την κατάργηση του πολυτονικού αποκλειστικά και μόνον.

Προκήρυξη για προσλήψεις στο πανεπιστήμιο Δ.Μακεδονίας


Στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας» και συγκεκριμένα του Υποέργου: «Χρηματοδοτήσεις για την Πρακτική Άσκηση Τµηµάτων του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, ο ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας ενδιαφέρεται για την πρόσληψη προσωπικού µε σύμβαση ανάθεσης έργου διάρκειας δώδεκα (12) µηνών µε δυνατότητα ανανέωσης για την κάλυψη της παρακάτω θέσης:

Εκδήλωση μνήμης των πεσόντων των Γαλλικών στρατευμάτων στο Ξινό Νερό


Στο Ξινό Νερό του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης των πεσόντων των Γαλλικών στρατευμάτων στο Μακεδονικό Μέτωπο κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου ι.Ιωσηφίδης, ο Γάλλος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Christian Thimonier, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξινού νερού Ν.Χάσος και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των φορέων της περιοχής.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα: