Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Φλώρινας - Πτολεμαΐδας

Η Π.Ε. Φλώρινας σας ενημερώνει πως το οδικό τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας - Πτολεμαΐδας από τον Α/Κ Φλώρινας έως τη Βεύη θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης κακοτεχνιών του οδοστρώματος. Οι εργασίες

Ο…​ ​ειλικρινής​ ​κ.​ ​Καρυπίδης​ ​και​ ​το​ ​πώς​ ​το​ ​νέο​ ​μνημόνιο τον​ ​εκθέτει​ ​ανεπανόρθωτα!

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί”, λέει ο σοφός λαός μας. Αλλά, μάλλον, ούτε αυτό έλαβε υπόψη του ο κ. Καρυπίδης όταν έσπευσε να μας κατηγορήσει ότι λέμε ψέματα.
Και να γιατί: Η δημοσίευση του επικαιροποιημένου μνημονίου με ημερομηνία 21 Ιουνίου 2017,

Ναρκωτικά: Μείνε μακριά...



Μήνυμα του Κέντρου Πρόληψης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το 1987, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε να τηρήσει την 26 Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών και της παράνομης εμπορίας ως έκφραση την αποφασιστικότητά του για την ενίσχυση της δράσης και της συνεργασίας για την επίτευξη του στόχου μιας διεθνούς κοινωνίας χωρίς ναρκωτικά 

Υπουργός Εργασίας: «Τίτλους ιδιοκτησίας στα χέρια τους οι οικιστές των εργατικών κατοικιών»

Τη διαβεβαίωση της ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους τους τίτλους ιδιοκτησίας των οικιών τους οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών τόσο της Φλώρινας όσο και όλης της Ελλάδας, εξέφρασε από την Φλώρινα η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσίογλου. «Για το ζήτημα των

Συλλήψεις στο Αμύνταιο για κλοπή

Το Σάββατο (24-06-2017) το απόγευμα στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, συνέλαβαν δύο υπηκόους  Αλβανίας έναν άντρα και μία γυναίκα ηλικίας 43 και 39 χρονών αντίστοιχα, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο το

Καταγγελία για την κατάργηση ορισμένων ειδικοτήτων σε ΕΠΑΛ

Κύριε Υπουργέ,
Η μεροληπτική και σε βάρος της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης πολιτική του Υπουργείου Παιδείας πρέπει να σταματήσει.
Μετά από καταγγελίες αρκετών

Τελικοί αγώνες του 10ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Αστυνομικών Φλώρινας

Την 25 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 10ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.  

Λήξη του προγράμματος προπονήσεων ΑΟΦ ‘άνοιξη 2Ο17’ στην Μπέλα Βόντα-Πρέσπες

Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση που σηματοδοτεί και το  τέλος του προγράμματος Ανοιξιάτικων προπονήσεων του ΑΟΦ. Συγκεκριμένα η 15μελής αποστολή, απόλαυσε την Κυριακή 25/6 μια πανέμορφη ποδηλατική-ορειβατική

Ερμής Αμυνταίου: Ισχυρό δίδυμο στο τέρμα

Συνδυασμό ενθουσιασμού και εμπειρίας θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ερμής κάτω από τα δοκάρια του, αφού μετά την απόκτηση του έμπειρού Γιάννη Περπερίδη ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο ελπιδοφόρος και εξελίξιμος Γιάννης Ψαρράς.
Ο Ψαρράς πέρσι ήταν βασικός σε

Ερμής Αμυνταίου: Παρέμεινε ο Τσορλίνης- Παρελθόν Μαργιορίδης- Χαϊτίδης

Στη δύναμη του Ερμή Αμυνταίου παρέμεινε ο Περικλής Τσορλίνης αφού τελικά η επιθυμία των 2 πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους ήταν μεγάλη.
Αντίθετα παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Χαϊτίδης και Μαργιορίδης με τη διοίκηση να τους εύχεται καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσουν να κάνουν.
Επίσης τις υπηρεσίες του θα συνεχίσει να

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 02 Ιουλίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Ευχαριστήριο του Συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τις Κομμώσεις: Glamour Hair της Ελένης Μίσκα και το Μακιγιάζ: Aesthete της Πόλυ Γώγου για την