Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας για την ανεξαρτητοποίηση Λιάνη


Δέκα και πλέον μέρες χρειάστηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φλώρινας για να καταλήξει στην παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Γ.Λιάνη

Να «ξηλωθούν» τα κολονάκια ζητούν οι καταστηματάρχες της Φλώρινας


Μετά από αίτηση των καταστηματαρχών της Μ.Αλέξανδρου και της 25ης Μαρτίου ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας με πρωτοβουλία του Δ.Σ. συγκέντρωσε υπογραφές από τους καταστηματάρχες, οι οποίοι ζητούν 

Ξαναπιάνει δουλειά η επιτροπή για την παραχώρηση της Βεύης


Την εντολή να συνέλθει, μετά από πολύμηνη αγρανάπαυση, και να συνεχίσει τη διαδικασία κατάρτισης της short list των 5 επικρατέστερων επιχειρηματικών σχημάτων που θα διεκδικήσουν την εκμίσθωση του λιγνιτωρυχείου της Βεύης, έλαβε από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που είχε συστήσει για το σκοπό αυτό το υπουργείο.

Μην ξεχνάς την ουσία... της ζωής!


Το Κέντρο Πρόληψης Κατά των Ναρκωτικών Ν. Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας, που θα απευθύνονται σε παιδιά και νέους της τοπικής κοινωνίας.

2ος Αγώνας Motocross στην Α.Καλλινίκη


"Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού", Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

4ος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πετρών


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) «ΠΕΤΡΙΕΩΝ ΓΗ», σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 18:30 τον 4ο  Ποδηλατικό Γύρο της Λίμνης Πετρών, στα πλαίσια του εορτασμού των πολιούχων Αποστόλων Αγίων Πέτρου και Παύλου.