Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σύλληψη για όπλα, στο Φιλώτα

Χθες (29-06-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Φιλώτα Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα από έλεγχο που έγινε

Η Συνεργατική Λειτουργία

Γράφει ο Βαγγέλης Τσούκας
Κατά τους τελευταίους αιώνες οι μορφές οικονομικής οργάνωσης που γνώρισε η παγκόσμια κοινότητα κείτονταν ανάμεσα στο δίπολο καπιταλισμός και κομμουνισμός, με

Η ομολογία του Πέτρου

Πέτρου και Παύλου Μθ 16,13-19
Τιμής ένεκεν προς τους δύο μεγάλους αποστόλους Πέτρο και Παύλο, ας ξεδιαλύνουμε κάποιες παρεξηγήσεις του παπισμού γύρω από τον Πέτρο, και ο εκτροχιασμός του έκτοτε τον έχει ρίξει στο λάκκο της αιρέσεως.
Στην Καισάρεια του Φιλίππου, λέει η

Ποιες περιοχές θα δεχτούν καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση στη Δυτική Μακεδονία



Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. της Φλώρινας (Π.Μελά 43) και του Αμυνταίου (Μ.Αλεξάνδρου 24) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. που θα γίνει από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στην Αθήνα. Η εκλογική

Ο Στ. Κωνσταντινίδης για το λιγνιτωρυχείο Βεύης

Σημεία ομιλίας του Βουλευτή Ευστάθιου Κωνσταντινίδη στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ενημέρωση των μελών από τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ  Ασημάκη Παπαγεωργίου σχετικά με το ορυχείο λιγνίτη της Βεύης.

Νέα Πρόεδρος στο Τμήμα Νηπιαγωγών

Στις  26 Ιουνίου 2013 εξελέγη πρόεδρος στο Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας η

ΑΔΕΔΥ Φλώρινας: Όχι στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, μέχρι τις 8 Ιουλίου προβλέπεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα 8.000 εκπαιδευτικοί και 4.500 υπάλληλοι των δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η διαθεσιμότητα θα προωθηθεί με την κατάθεση δύο τροπολογιών, που αναμένεται να

Ενημέρωση σχετικά με το διαγωνισμό για το λιγνιτωρυχείο Βεύης

Στο τελικό της στάδιο εισήλθε ο ανοικτός διαγωνισμός για το δημόσιο λιγνιτωρυχείο της Βεύης (πρώην ΒΙΟΛΙΓΝΙΤ).
Πιο συγκεκριμένα:

Ευχαριστήριο του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Φλώρινας


Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, για τις εκδηλώσεις  της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ» και τους ιδιοκτήτες του κ. Αντωνιάδη Φίλιππο και κ. Τσεμπερίδη Θεόφιλο, για τη δωρεά δεκαπέντε (15) αθλητικών μπουφάν, προς το Παιδικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας. Τα μπουφάν, αρίστης ποιότητας, φέρουν λογότυπο της επιχείρησης και του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ».
Με νωπούς ακόμα τους