Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. της Φλώρινας (Π.Μελά 43) και του Αμυνταίου (Μ.Αλεξάνδρου 24) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. που θα γίνει από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στην Αθήνα. Η εκλογική
διαδικασία θα διεξαχθεί κατά τις ώρες 11 π.μ. – 2 μ.μ. και 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.
Καλούνται τα μέλη να πάρουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες για τη δημιουργία του ενιαίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α., του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. των μελών! Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που περιλαμβάνονται στις οργανωτικές καταστάσεις μέχρι 10/6/2013.
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας


3 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά. Ας βγάλει στατιστικές ο ΣΥΡΙΖΑ, πόσοι νέοι γράφτηκαν, ποιοι ήταν πριν στελεχάρες στα κόμματα εξουσίας, και πόσοι συμμετέχουν στους αγώνες που καλεί η ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα που αμφιβάλλεις ο Σύριζα δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα αυτά γιατί η δύναμη του τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο.
      Ο αγώνας που επικαλείσαι πρέπει να ξέρεις ότι είναι βιωματικό στοιχείο για κάθε αριστερό.
      Όμως όσο θα υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα που μάλλον είσαι εγκλωβισμένος στις ιδέες και τον καναπέ σου, η ανατροπή αργεί να έρθει .
      Τώρα όσον αφορά τις στελεχάρες εξουσίας, όσο και να ψάξεις δεν θα τους βρεις στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί όπως πιθανόν και εσύ είναι από τους βολεμένους του συστήματος,ή αυτούς που ακόμη ανέχονται και αντέχουν τις νέες θυσίες.
      Είναι αυτοί που δεν απογαλακτίζονται εύκολα, αλλά και ξέρουν ότι δεν θα έχουν καμία θέση, στην πραγματική αριστερά.

      Ένας που θέλω να βλέπω αισιόδοξα την ζωή και γι'αυτό αγωνίζομαι για την μη υποταγή μου.

      Διαγραφή