Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο και μας φέρνουν την άνοιξη

Έξω από τις φωλιές τους βρίσκονται πλέον οι περισσότερες αρκούδες στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο. Οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών σήμαναν το εγερτήριο και για τις αρκούδες που ακολουθώντας τον

Στην τελική ευθεία η δημιουργία μονάδας βιομάζας στο Αμύνταιο

Το ισχυρό ενδιαφέρον εγχώριων και ξένων ενεργειακών εταιρειών και κοινοπρακτικών σχημάτων για συνεργασία με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες κατέδειξε η ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή

2 χάλκινα μετάλλια για τους αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας στους Πανελλήνιους Αγώνες Διάθλου

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Δράμας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ καλές καιρικές

Κυρίαρχες οι "Σάρισες" στην Αλεξανδρούπολη: 3 χρυσά - 1 αργυρό - 3 χάλκινα μετάλλια

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία  της Φλώρινας στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα  της Αλεξανδρούπολης καθώς τα παιδιά μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν 7 μετάλλια,  περισσότερα από κάθε άλλο σύλλογο που συμμετείχε στους αγώνες.

Ο Αριστέας κοίταξε στα μάτια τον ΓΣ Κοζάνης, αλλά ηττήθηκε

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, φιλοξένησε την Κυριακή (11/03) τον ΓΣ Κοζάνης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ.

Βράβευση αθλητών που έχουν διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα προγραμματίσει τελετή επιβράβευσης των Αθλητών και Αθλητριών που διακρίθηκαν από 01-01-2014 έως σήμερα σε Πανελλαδικό επίπεδο, καταλαμβάνοντας μία από τις τρεις πρώτες θέσεις.
Παρακαλούμε τους συλλόγους ή τα σωματεία που οι αθλητές τους έχουν

Ενημέρωση σχετικά µε τα «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιµατικά µέτρα»

Από το Τµήµα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονοµικού Ελέγχου της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι στους διαδικτυακούς τόπους :

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή στη διαβούλευση για την Πολιτική Συνοχής μετά το 2020

Συμμετέχοντας ενεργά στη διαβούλευση για «το μέλλον της Πολιτικής Συνοχής μετά το 2020» διατυπώσαμε τις προτάσεις μας και την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, με βάση και την εμπειρία που αποκομίσαμε από τις προηγούμενες, όπως παρακάτω:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: