Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Νέα σημαντική μεταβολή του καιρού στη Δυτική Μακεδονία την Τρίτη, ποιες περιοχές θα δεχτούν πυκνές χιονοπτώσεις

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28-1-2014),με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές , καταιγίδες   και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και στα ημιορεινά. Πιο Συγκεκριμένα: 

Με καθυστέρηση ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στο Αμύνταιο

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εκτός των παιδικών σταθμών - του Δήμου Αμυνταίου ΑΥΡΙΟ Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τα

Με καθυστέρηση ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στη Φλώρινα

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας ΑΥΡΙΟ Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τη

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

ΤΕΛΟΣ ο Δήμος για τη Ρίζου!!!

Απόφαση κόλαφος για την Ζέτα Ρίζου και τον Ι.Βοσκόπουλο αποτελεί η ομόφωνη απόφαση της Ειδικής Επιτροπής Ενστάσεων, που απορρίπτει τις προσφυγές του Δήμου Φλώρινας και της Ζέτας Ρίζου εναντίον της πρώτης αρνητικής και απορριπτικής απόφασης της Γ.Γ. Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, η οποία ακύρωσε την αριθµ. 303/2013 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Φλώρινας για μεταφορά της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝ.ΦΛΩ στο Δήμο Φλώρινας.
Αμέσως παρακάτω διαβάστε την τελική απόφαση….

Το σπίτι του αύριο


Γράφει η Φοίβη                      
Και μια γυναίκα που κρατούσε ένα μωρό στην αγκαλιά της, είπε, Μίλησέ μας για τα Παιδιά.
Και αυτός είπε:
Δεν είναι δικά σας τα παιδιά.
Είναι οι γιοί και οι κόρες της λαχτάρας της Ζωής για τον εαυτό της.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ τα σχολεία στη Φλώρινα

Οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν 

Με καθυστέρηση ΣΗΜΕΡΑ τα σχολεία στο Αμύνταιο

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εκτός των παιδικών σταθμών - του Δήμου Αμυνταίου ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν τα

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα, την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου στις 5:30 μ.μ.
Αντιστεκόμαστε στην πώληση του ΑΔΜΗΕ και τα σχέδια για τη

Κατακτήσαμε τα Βάθρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πλουσιότατη η συγκομιδή μεταλλίων στην ταυτόχρονη διοργάνωση του Κυπέλλου Χειμώνα σε Αθήνα (ξίφος ασκήσεως) και Θεσσαλονίκη (ξίφος μονομαχίας). Σε συνδυασμό με την φιλοξενία της 1ης Πανελλήνιας Βαθμολογούμενης Διοργάνωσης στις Εγκαταστάσεις του Ο.ΞΙ.Φ. στην Δ.Ε.Θ. όλα ήταν ονειρεμένα.

Τιμήθηκε η μνήμη του Γρ.Καναργαλίδη στο φιλικό με την Γ.Ε. Βέροιας

19χρόνια συμπληρώθηκαν από το άδικο χαμό του αθλητή του Αμύντα Γρηγορίου Καναργελίδη (κατά την αναμέτρηση με τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 22/1/1995 ), στην μνήμη του οποίου διεξήχθη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στο ΔΑΚ Αμυνταίου, φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αμύντα και την Γ.Ε. Βέροιας.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ολίγα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: