Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τιμήθηκε η μνήμη του Γρ.Καναργαλίδη στο φιλικό με την Γ.Ε. Βέροιας

19χρόνια συμπληρώθηκαν από το άδικο χαμό του αθλητή του Αμύντα Γρηγορίου Καναργελίδη (κατά την αναμέτρηση με τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 22/1/1995 ), στην μνήμη του οποίου διεξήχθη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στο ΔΑΚ Αμυνταίου, φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αμύντα και την Γ.Ε. Βέροιας.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ολίγα
άνθη μπροστά στη φανέλα -με το νούμερο 4- που κατέχει περίοπτη θέση στο γήπεδο , κατέθεσαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων Παναγιώτης Δημητρίου και Γιώργος Γιούπης, καθώς και ο τεχνικός των γηπεδούχων Λευτέρης Ελευθεριάδης.
Για την ιστορία, μετά από ένα καλό κατά διαστήματα επιθετικό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 32-34.
Το μήνυμα του Αμύντα
«Πέρασαν 19 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας , ένας καλός αθλητής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ο Γρηγόρης Καναργελίδης.
Η μαχητικότητα, η αυταπάρνηση και η θυσία του, θα εμπνέουν διαχρονικά τις επόμενες γενιές των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου μας.

Η ζωή του, η αθλητική του πορεία, η σεμνότητα και η απλότητα του θα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ο Άκης , ο ηγέτης των γηπέδων, θα είναι πάντα δίπλα μας και θα μας καθοδηγεί για να φτάσουμε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή που τόσο πολύ αγάπησε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου