Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Νέα σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)



Νέα σεισμική δόνηση έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:10 και ήταν μεγέθους 2,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 12 χλμ. νοτιοδυτικά της Φλώρινας. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Νέα επικοινωνία του Δ.Ηλιάδη για τις σεισμικές δονήσεις



Σε επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Δημητρίου Ηλιάδη, με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Σεισμολογικό Σταθμό του Α.Π.Θ., μετά και την τελευταία σεισμική δόνηση το πρωί της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου, οι υπεύθυνοι επιστήμονες 

Σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)



Νέα σεισμική δόνηση έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:30 και ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 42 χλμ. βορειοδυτικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χλμ..
Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Μεγάλες προσδοκίες

Γράφει η Φοίβη                          
 Ο Ζέραλντ Μέϊ, στο βιβλίο του: «Η θέληση και το πνεύμα» («Will and Spirit») το πρώτο κεφάλαιο του οποίου τιτλοφορείται: «Προθυμία και Ισχυρογνωμοσύνη («Willingness and Willfulness») γράφει ότι η αχαλιναγώγητη ανθρώπινη θέληση χαρακτηρίζεται από 

Ο καιρός στη Φλώρινα


Χιονοπτώσεις αναμένονται να εκδηλωθούν στη Φλώρινα σήμερα, με τη θερμοκρασία στους 0 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα 

Επιστολή του Ε.Κ.Φ. προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ


Κύριε Πρόεδρε
Όπως γνωρίζετε πολύ καλά η οικονομική κρίση έχει πλήξει βαθύτατα την ελληνική οικονομία.  Η απασχόληση και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημα της πολιτείας, αντί αυτού παρατηρούμε να υπάρχει ολιγωρία και αδιαφορία για το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας.
Ο νομός Φλώρινας με τα συγκριτικά 

Κάλεσμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας καλεί όσα από τα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στον Σύλλογο, να καταθέσουν τις αιτήσεις 

Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ ενόψει του Συνεδρίου


Η ΝΟΕΣ Φλώρινας καλεί τα Μέλη και τους Φίλους του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διαλόγου στις 19 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30μμ στο 

Κάλεσμα του ΕΚΦ στην αυριανή απεργία


Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, Άνεργοι,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ των Συνδικάτων την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013 για να κάνουμε πιο ισχυρή τη ΔΥΝΑΜΗ μας, για να επιβάλλουμε το ΔΙΚΙΟ μας.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την απεργία στις 20 Φλεβάρη


Όλοι και όλες στην απεργία στις 20 Φλεβάρη.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 20/2/2013, στις 10:30΄ π.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Εργαζόμενοι – εργαζόμενες.Άνεργοι – άνεργες.Νέοι - νέες.

Έναρξη καρναβαλιού 2013 στο Ξινό Νερό


Ο προοδευτικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Ξινού Νερού σας προσκαλεί στην Έναρξη Καρναβαλιού, που θα γίνει την Κυριακή 

Διακρίσεις αθλητών του "Παγκράτιον" στο 7ο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας



Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 διεξήχθησαν στο Ε.Α.Κ Μακροχωρίου οι αγώνες του 7ου Κυπέλλου Καράτε με συμμετοχές παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών.
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 31 Σύλλογοι με 600 αθλητές στο σύνολό τους. Ο Αθλητικός Σύλλογος “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας συμμετείχε με 16 αθλητές όλων των βαθμίδων και κατάφερε να φέρει 22 μετάλλια εκ των οποίων 7 χρυσά, 4 αργυρά και 11 χάλκινα συγκεκριμένα :

Δραστηριότητες του παραρτήματος ΛΕΦΕΔ Φλώρινας


Χειμερινή διαβίωση - Όλυμπος 2013
Το παράρτημα ΛΕΦΕΔ Φλώρινας έλαβε μέρος εφέτος με τέσσερις συμμετοχές στην εκπαίδευση της Λέσχης στο κέντρο χειμερινής 

Γενικά και Ειδικά Θέματα με την Ψυχολογία της 3ης Ηλικίας


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20/02/2013,από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι:

Σπουδαία και παλικαρίσια νίκη του Φιλυριακού


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής αγώνας του Γυναικείου Πρωταθλήματος μεταξύ του Φιλυριακού και της Πανσερραϊκής στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Φιλυριακός πέτυχε πολύ σημαντική

Επιτυχίες εν μέσω…σεισμικών δονήσεων!


Χωρίς να είναι εντελώς βέβαιο πως δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ των σεισμικών δονήσεων και των συγκλονιστικών εμφανίσεων των ομάδων του Ο.ΞΙ.Φ. το σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Φλώρινας, το σίγουρο είναι ότι έγιναν και έγιναν αισθητοί από όλους μας.
Συνολικά 5 χρυσά – 3 ασημένια – 1 χάλκινο είναι η αποκομιδή της πιο επιτυχημένης παρουσίας του Ομίλου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EVER!. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας  διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: