Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πωλητήριο ανά μονάδα και άλλες εκπλήξεις... στο σχέδιο για τον λιγνίτη

Ξεκινούν τεχνικές συζητήσεις ΥΠΕΝ - ΔΕΗ με Βρυξέλλες για την πώληση των μονάδων των ΑΗΣ Αμυνταίου και Μελίτης. Το δικαίωμα κατασκευής νέων εργοστασίων περιλαμβάνεται στην πρόταση της ελληνικής πλευράς. Οι επιφυλάξεις της αγοράς.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τοπικούς φορείς του νομού Φλώρινας

Λύσεις σε χρόνια προβλήματα του νομού Φλώρινας, και ειδικότερα της περιοχής των Πρεσπών, έδωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο χωριό Άγιος Γερμανός, όπου και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.
Ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος

Η Πάολα στη Βεγορίτιδα

Υπό την αιγίδα των «ΠΡΕΣΠΩΝ» στην όχθη της λίμνης Βεγορίτιδας μεγάλη λαϊκή συναυλία με την Πάολα και το συγκρότημά της.
Θα πλαισιώσουν την εκδήλωση χορευτικά συγκροτήματα από τον νομό μας.

Θεατρική παράσταση - Αγγλικό θέατρο

Έναρξη υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών στο ΔΙΕΚ Αμυνταίου

Ενημερώνουμε ότι, από την Παρασκευή 25/08/2017 έως την Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 10:00, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο των

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟΦ,στο Balkan Cup Roller ski race Krusevo-Fyrom

Στο Κρούσοβο στην ΠΓΔΜ, πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό κύπελλο Roller Ski το τριήμερο 25-26-27/8/17 με την συμμετοχή 6 βαλκανικών κρατών. Στους αγώνες παρών ήταν και ο ΑΟΦ με 8μελή αποστολή (6 αθλητές-2 συνοδούς). Οι

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ερμής


Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε 4-1 στους Λόφους το τοπικό Άρη και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας.
Ο Ερμής μπήκε πολύ δυνατά και ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό έδιωξε το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε

Η απάντηση του μονάρχη



Υπήρχε μια χώρα με καθεστώς μοναρχίας που μαστιζόταν από τις πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι, μια μέρα ο μονάρχης αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό τέλος, κάλεσε έκτακτο συμβούλιο και είπε να καταθέσουν προτάσεις για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Οι προτάσεις που ακούστηκαν ήταν

Συνάντηση του νέου ΔΣ του «Πελεκάνου» με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Μπίρου Στέφανου  μεταξύ των Βουλετών του Νομού Φλώρινας κο. Σέλτσα Κωνσταντίνο και κο Αντωνιάδη Ιωάννη, του Δημάρχου Πρεσπών κο. Πασχαλίδη

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 28 Αυγούστου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: