Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα του Θ.Καρυπίδη για την Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Κάθε χρόνο την 3η του Δεκέμβρη μιλάμε για τα αυτονόητα. Για το δικαίωμα στη ζωή, το σεβασμό στα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα, την ισότιμη συμμετοχή στα βασικά κοινωνικά αγαθά. Τα μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, καθίστανται πολλά. Από το χώρο της

3η Δεκέμβρη 2014 : Hμέρα κοινωνικής διεκδίκησης και διαμαρτυρίας

Η 3η Δεκέμβρη δεν είναι ημέρα μνήμης και γιορτής, αλλά ημέρα αγώνα, διεκδίκησης και κοινωνικής διαμαρτυρίας. Η αναπηρία είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης φύσης, της ανθρώπινης ποικιλομορφίας.
Η 3η Δεκέμβρη είναι η ευκαιρία για να διαμηνύσουμε ότι τα άτομα με αναπηρία είναι ισότιμοι πολίτες, υποκείμενα δικαιωμάτων και όχι αντικείμενα οίκτου.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αμυνταίου για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία, για εμάς είναι ημέρα διαμαρτυρίας και περισυλλογής. Κάνοντας αναδρομή στο χρόνο που πέρασε διαπιστώνουμε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας συνεχίζουν να υφίστανται.

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας προτεραιότητα για τη διέλευση του ΤΑP- Ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια

Το συντονισμό και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών των περιοχών, μέσα από τις οποίες περνάει ο Διαδριατικός Αγωγός TAP, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με την αυτοδιοίκηση και φορείς της περιοχής.

Η "Ενότητα – Συνεργασία" για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας και την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2015.
Αν και ήρθε στο συμβούλιο μετά κόπων και βασάνων, η καθυστέρηση

Διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους

Στις 04 και 06 Δεκεμβρίου 2014, θα γίνει η διανομή πορτοκαλιών, στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, ως εξής:

Συνεχίζεται η διανομή φρούτων στους πολύτεκνους

Ο Σύλλογος  Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι  συνεχίζεται η διανομή  πορτοκαλιών  και  ακτινιδίων ημέρα  Τετάρτη  3 Δεκεμβρίου   2014 και πέμπτη  4 Δεκεμβρίου  2014 στην

Συγχαρητήριες επιστολής από τον "Αμύντα"

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑ» εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στον προπονητή και στις παίκτριες της ομάδας χάντμπολ γυναικών για τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην H.Colon Ισραήλ κατατάσσοντας την ομάδα στις 16 καλύτερες της Ευρώπης.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν να