Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Διακοπή ρεύματος στο Αμύνταιο

Διακοπή ρεύματος έγινε σε όλο το Αμύνταιο, λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.
Μετά από επικοινωνία με τη ΔΕΗ ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η αποκατάσταση στην παροχή ρεύματος

Ο κόσμος και το σπίτι

             
Γράφει η Φοίβη
Όταν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ζήτησε το 1855 από τον αρχηγό της ινδιάνικης φυλής Σουάμι, να πουλήσει στην κυβέρνηση τη γη του, εκείνος απάντησε με την εξής επιστολή:

Ο πολιτισμός των τεσσάρων λιμνών!

Την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013 φιλόλογοι του νομού μας πραγματοποιήσαμε ενημερωτική επίσκεψη στα Εργαστήρια της ΚΘ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που βρίσκονται στον Αγ. Παντελεήμονα Αμυνταίου. Η μεγάλη σωστική ανασκαφή που

Από ΣΗΜΕΡΑ διαθέσιμα τα τέλη κυκλοφορίας

Δεν θα σταλούν φέτος τα ειδοποιητήρια των τελών κυκλοφορίας αφού ανοίγει από σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική εφαρμογή από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Διπλή θα είναι η επιβάρυνση για όσους έχουν αυτοκίνητο άνω των 1.929 κυβικών καθώς θα καταβάλλουν και

Κατακλυσμός μεταλλίων και βραβείων

Η εβδομάδα, που πέρασε μπορεί εύκολα, να χαρακτηρισθεί εύκολα από εμάς στον Ο.ΞΙ.Φ. με τις παρακάτω φράσεις: βραβεύσεις, νίκες, μετάλλια, αναγνώριση, θαυμασμός, σεβασμός….
Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στην Τελετή βράβευσης των Αθλητών και Αθλητριών από τον Δήμο Φλώρινας. Συνολικά 57 Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες μας βραβεύθηκαν για τις Πανελλήνιες Νίκες τους μέσα στο 2013,

Πατρα(τρακ) για τον Αμύντα

Το καλό πρόσωπο που έδειξε ο Αμύντας απέναντι στον ΠΑΟΚ, επισκιάστηκε από την κακή εμφάνιση και την ήττα με 24-17 από την Ορμή Λούξ, που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου, ξεκίνησε

Γενική συνέλευση του Σωματείου εμποροϋπαλλήλων


Το Σωματείο  Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων  και  Υπαλλήλων σε  Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας μέλος ΠΑΜΕ σας καλεί στην γενική συνέλευση που

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε Ειδική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: