Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ντόμινο παραιτήσεων στην παράταξη Καρυπίδη - Παραιτήθηκε η Ελισάβετ Τσιλίδου

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
Είμαι μήπως αφελής που τα πίστεψα; Ονειροπόλα και ιδεαλίστρια είμαι. Εσύ τα είπες ή μάλλον τα υποσχέθηκες, όταν συσπείρωνες γύρω σου τις δυνάμεις και τις φωνές διαμαρτυρίας μας καθώς και την όρεξη μας για κοινωνική προσφορά και εργασία. Μίλησες για :

Το σχέδιο νόμου για την Δ.Ε.Η Α.Ε : Κατ' άρθρο ερμηνεία

H αποεπένδυση του 40% της λιγνιτικής ισχύος της Δ.Ε.Η Α.Ε, υλοποιείται σήμερα με την δημοσίευση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον τίτλο: "Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού", το οποίο αποτελείται στο σύνολο του από εννέα (9) άρθρα. Ειδικότερα:

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην παράταξη Καρυπίδη - Παραιτήθηκε ο ειδικός συνεργάτης Σωκράτης Μπουρινάρης


Κύριε Περιφερειάρχη
Πριν τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα αρχές Μάρτη του 2014, στην περιοχή Ντολτσό Καστοριάς, έγινε η πρώτη συνάντηση μας η οποία κράτησε περίπου μισή ώρα. Στην συνάντηση αυτή έγινε συζήτηση για την πορεία της περιφέρειας και για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, προκειμένου η περιφέρεια Δυτικής

ΓΣΕΕ: Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στη ΔΕΗ, οι οποίοι αντιδρώντας στον κυβερνητικό σχεδιασμό για συνέχιση του ξεπουλήματος της επιχείρησης, προχωρούν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αρχής γενομένης από την Δευτέρα 23 Απριλίου. 

Λαϊκή Eνότητα: Χωρίς τη ΔΕΗ πίσω στο λυχνάρι της Ψωροκώσταινας

Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Ομίλου ΔΕΗ: «Το ξεπούλημα της ΔΕΗ, είναι εθνικό έγκλημα» - ΤΣΙΠΡΑΣ ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης

Συνάδελφοι
Την Τετάρτη 18/04/2018 η κυβέρνηση κατέθεσε προς ψήφιση στο κοινοβούλιο το νομοσχέδιο με τίτλο “Διαθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα φροντίσει τον Λουίτζι (φωτο - video)

Ένα ορφανό αρκουδάκι, μόλις λίγων μηνών, σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός ευαισθητοποιημένου πολίτη ο οποίος το εντόπισε να περιπλανιέται σε επικίνδυνο αυτοκινητόδρομο, το μετέφερε σε ασφαλές σημείο και ειδοποίησε άμεσα τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. 

Αγκάλιασε το σταυρό σου...

Γνωριστήκαμε τυχαία, πριν πολλά χρόνια, με ένα ζευγάρι σε εκπαιδευτικό χώρο για επιμόρφωση σε πόλη της Θεσσαλίας. 
Και αυτό μια εβδομάδα μετά το γάμο τους.
Τους είχαμε πετύχει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής τους, που ήθελαν κάπου να ακουμπήσουν, και που φαντάζομαι ότι ήταν αυτό που τους έκανε να ανοιχτούν και να μας εμπιστευτούν.

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων στην Προκήρυξη 1Κ/2018

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/9-2-2018, τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά

Πρόγραμμα: "Άθληση για όλους"

"Υγεία των μικρών μηρυκαστικών"

O Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου για την πτώση των τιμών γάλακτος

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πτώση των τιμών γάλακτος, η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου κα Διαμάντω Κρητικού, δήλωσε τα εξής: