Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Έλευση Χειμώνα στην Φλώρινα.Τα πρώτα χιόνια στο βουνό

 Φωτογραφική Επιμέλεια Λάζος ο Βουνίσιος

Γ.Αδαμίδης: Πολεμήσαμε τη Μικρή ΔΕΗ, έτσι θα πολεμήσουμε και την αποεπένδυση στο λιγνίτη

Ζεστό χειμώνα υπόσχεται ο Γιώργος Αδαμίδης που προαναγγέλει μιλώντας στο "Energypress" ότι η ΓΕΝΟΠ θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί, από απεργιακές κινητοποιήσεις και καταλήψεις μονάδων έως προσφυγές στα ελληνικά και ευρωπαικά

Με χρήση χειμερινών ελαστικών η κίνηση στην Ε.Ο. Φλώρινας -Καστοριάς

Με ιδιαίτερη προσοχή γίνεται η κίνηση των οχημάτων από το 9ο έως το 23ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας λόγω της χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τη τροχαία Φλώρινας

Πάμε κινηματογράφο! Αξίζει τον κόπο...


Από το Σάββατο 18/11 μέχρι και την Τετάρτη 22/11 η Κινηματογραφική Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας προβάλει το «Τελευταίο σημείωμα», του Παντελή Βούλγαρη.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την επιλογή της ταινίας, αφού ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα πολιτισμού «μαζικής κατανάλωσης». Πολύ περισσότερο αφού η

1ο Ανοιχτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας προκηρύσσει Ανοιχτό Σκακιστικό Τουρνουά με σκοπό την ανάδειξη του Πρωταθλητή της πόλης μας. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο στις 17:00 στο χώρο της Λέσχης (Ι. Καραβίτη 2, πρώην ΔΙΕΘΝΕΣ) με χρόνο σκέψης 1 ώρα για τον κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα με προσαύξηση 30’’ από την πρώτη κίνηση. Θα παιχτούν 5 ή 7 γύροι ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, ενώ το ακριβές

Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Συνελήφθησαν το Σάββατο, (18-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας 49 χρονών και μία γυναίκα 30 χρονών, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη. 

Σάρωσαν τα πιτσιρίκια του Ο.ΞΙ.Φ.

Με ένα Χρυσό, ένα Χάλκινο και συνολικά 4 παρουσίες στην 8άδα του Πανελληνίου Κυπέλλου -13  χρονών στο ξίφος ασκήσεως, επέστρεψαν τα πιτσιρίκια του ΟΞΙΦ από την Αθήνα, το περασμένο Σάββατο!

Θετική η παρουσία της Φωτιάδου στην Εθνική Κορασίδων

Ως θετική κρίνεται η πρώτη παρουσία της Χρυσής Φωτιάδου με την Εθνική Κορασίδων. Η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια αγωνίστηκε και στο ομαδικό και στο ατομικό πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις.

Σπουδαία νίκη για τον Ερμή επί της Λευκίμμης

Πραγματοποιώντας ίσως τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 την ισχυρή Λευκίμμη και βρέθηκε μόνος στη 4η θέση της βαθμολογίας.

Δεν έβαλε δύσκολα στον Γ.Σ. Κοζάνης ο Αριστέας

Το Σάββατο (19/11) η ομάδα Κορασίδων του ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ηττήθηκε στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης από την αντίστοιχη του Γ.Σ. Κοζάνης με 3-1 σετ, για την 6η αγωνιστική του Γ ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Έπεσαν μαχόμενες οι Παγκορασίδες του Αριστέα

Το ντέρμπι κορυφής του Γ  Όμιλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, ανάμεσα στον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου και τον Α.Π. Καστοριάς, διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) στο ΔΑΚ Αμύνταίου, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν τη νίκη πιο δύσκολα απ΄ ότι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα (3-1 σετ).