Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

3o Μουσικό Φεστιβάλ Φλώρινας (φωτορεπορτάζ)

Εκατοντάδες Φλωρινιώτες παρακολούθησαν και απόλαυσαν χθες στο νέο πάρκο, την πρώτη βραδιά του 3ου Μουσικού Φεστιβάλ Φλώρινας. Οι ΦλωριΝέοι Μουσικοί με αυθεντική αγάπη για την τέχνη τους και για τη Φλώρινα της καρδιάς τους, διοργανώνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟΙ τους ένα τετραήμερο μουσικών εκδηλώσεων. Το χθεσινό βράδυ ήταν αφιερωμένο στην έντεχνη μουσική και την αυλαία άνοιξαν η παρουσιάστρια του Φεστιβάλ Μένια Τσούλου και ο Χρήστος Μακατσέλος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής. Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν οι παρακάτω καλλιτέχνες, με τη σειρά που τους παρουσιάζουμε:

Εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εν Αργοστολίω

Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού στο Λιγνιτικό Κέντρο Φλώρινας


Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Τo ΕΣΠΑ ...των άλλων


Όταν το 2007, κατά τον σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος διαπιστώναμε πως η Δυτική Μακεδονία, λόγω του μεγαλύτερου από το 75% κατά κεφαλή ποσοστού ΑΕΠ – μέσου όρου της ΕΕ, θεωρείτο ως ‘πλούσια’ Περιφέρεια που, θεωρητικά, έχει καλύψει τις βασικές υποδομές και εξέρχεται του περίφημου στόχου της σύγκλισης με τις άλλες Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, δεν φανταζόμασταν πόσο αρνητικές θα ήταν οι εξελίξεις και πόσο ελάχιστα πλέον θα είναι τα οφέλη όλων των παραγωγικών τάξεων, που δραστηριοποιείται γύρω από τον μηχανισμό παραγωγής δράσεων δημοσίου χαρακτήρα με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Σε Φλώρινα και Πρέσπα η Δ.Μπάστα


H Γενική Γραμματέας ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις  επιχειρήσεων πραγματοποίησε επισκέψεις, την προηγούμενη Πέμπτη, στην Ε.Α.Σ Αμυνταίου και στην επιχείρηση B&T Composites  του Β.Τιριακίδη στη Φλώρινα, οι οποίες έχουν υπαχθεί στα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου. 

Διεθνής διαιτητής καράτε ο Φλωρινιώτης Ν.Κορομπίλης


Επέστρεψε από το παγκόσμιο κύπελλο νέων καράτε ο Διεθνής πλέον Φλωρινιώτης διαιτητής και γέννημα θρέμμα του Α.Σ “Παγκράτιον”, Νικόλαος Κορομπίλης.