Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Tο πρόγραμμα του φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα"

Ημερίδα ολοκλήρωσης του προγράμματος New Prespas Festival

Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών – Φλώρινας σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «New Prespas Festival». Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την

Ζητείται Μαγείρισσα ή Μάγειρας

Ζητείται για πλήρη απασχόληση Μαγείρισσα ή Μάγειρας και βοηθός μάγειρα ,με σκοπό να πλαισιώσει τον σεφ, σε εστιατόριο στο Αμύνταιο, Φλώρινας.
Απαραίτητα προσόντα

Ημερίδα του έργου: «G.AL.E.T.: Greece-Albania Energy Tourism»

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης/Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων, πραγματοποίησε ημερίδα-workshop στο πλαίσιο του έργου «G.AL.E.T.: Greece-Albania Energy Tourism» του Διασυνοριακού

Λαϊκή συνέλευση στη Μελίτη για την τηλεθέρμανση

Το Σάββατο 5/11 στις 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στη Μελίτη λαϊκή συνέλευση με θέμα την τηλεθέρμανση. Στη συνέλευση παρευρέθησαν οι Βουλευτές του νομού κ.Σέλτσας και κ.Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Μπίρος και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ.Γιαβράμης.

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας

Η  Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 3/11/2016 ημέρα Πέμπτη, εξέλεξε το νέο Δ.Σ. για την περίοδο 2016-2017, το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Η Ελληνική Αστυνομία σε διαρκή μάχη κατά των ναρκωτικών

Σημαντικός είναι ο απολογισμός της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαρκή μάχη κατά των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, που αποτελεί βασική προτεραιότητα των Υπηρεσιών του Σώματος.
Στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων του Αρχηγείου υλοποιούνται σε όλη την επικράτεια ολοκληρωμένα προγράμματα κατά των ναρκωτικών και εντείνονται οι έλεγχοι

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠΑ

Η Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) ενημερώνει τους παραγωγούς ότι σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: