Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Το νέο ΔΣ του ΕΣΔΕΠ

Ανακοινώνεται ότι μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου 2014,  το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) σε συνεδρίαση της 3ης Δεκεμβρίου 2014 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Ημερίδα – Ενημέρωση για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα

Η Π.Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, θα πραγματοποιήσει ημερίδα, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Κ.Φ. (Ηπείρου 28), με κεντρικό θέμα:

Η Περιφέρεια στο πρόγραμμα "Ψηφιακή Αλληλεγγύη"

Με έκπληξη διαπιστώσαμε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η «δήθεν είδηση» ότι η Περιφέρειά μας δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ψηφιακή Αλληλεγγύη”, λόγω επιθυμίας να διατεθούν σε άλλους σκοπούς τα κονδύλια.
Βασική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των

Διανομή πορτοκαλιών στα ΑμεΑ

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα ανακοινώνει ότι το Σάββατο 6/12/2014  θα γίνει διανομή Φρούτων (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ). Η διανομή θα γίνει στα ψυγεία της Ένωσης Φλώρινας από τις  9πμ έως τις 1:30μμ.
Δικαιούχοι είναι μέλη του Συλλόγου

To 3ο τεύχος του #together

Το ταξίδι του #together συνεχίζεται.
Στο 3ο πολύχρωμο και πολυσέλιδο τεύχος (88 σελίδες) ο αναγνώστης θα βρει θέματα από κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονίας. Τα αποστάγματα της γης, λάδι Ιμέρων και τσίπουρο εναλλάσσονται με τα μπαράκια των πόλεων και των διαδρομών στο ειδικό ένθετο «προορισμοί», ενώ μαθήματα δημοσιογραφίας δίνουν μαθητές στα Γρεβενά. Ένα πρόσωπο που έχει μάθει να σκέφτεται… φωναχτά, ο Θανάσης Καλλιανιώτης μιλά στο #together, το οποίο «περνά» από Πρέσπες, όπου παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της

Δήλωση Εντεταλμένου Συμβούλου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα γούνας

Σχετικά με την τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων του τμήματος Οικολογίας-Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα γούνας Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ετήσιο μνημόσυνο του Ηλία Κωστένη

Την  Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 08.30΄  στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιτιά – Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο

Σεμινάριο: "Το σπίτι των παιδιών"

Στις 3 Δεκεμβρίου 2014 ολοκληρώθηκε το   βιωματικό σεμινάριο που διοργάνωσαν και υλοποίησαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής ενότητας  Φλώρινας και η  Σχολική Σύμβουλος 2ης Σχολικής Περιφέρειας Φλώρινας (Αμύνταιο) κα Στέλλα Κασίδου .  
Το σεμινάριο απευθυνόταν  σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ήταν διάρκειας 15 ωρών.
Το θέμα του σεμιναρίου ήταν η εισαγωγή των

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με απουσίες στην Καστοριά ο Αμύντας Αμυνταίου

Το Σάββατο (6/12) η ανδρική ομάδα του Αμύντα ταξιδεύει στη γειτονική Καστοριά, όπου στις 19:00, θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Α.Ο.Α.Κ., για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.
Με δεδομένες τις απουσίες των

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έτοιμος ο Αίας Αμυνταίου για το τοπικό ντέρμπι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας

Το Σαββατιάτικο (6/12) τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα στον γηπεδούχο Αριστοτέλη Φλώρινας και τον Αίαντα Αμυνταίου, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας Ανδρών Μπάσκετ.
Οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη, μετά τις νίκες με Δύναμις (εκτός) και

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε Ειδική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: