Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

12 Σεπτεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Στοματικής Υγείας

«ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ» 
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Στοματικής Υγείας 12 Σεπτεμβρίου, Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φλώρινας και η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία συμμετέχει στον εορτασμό της, επικοινωνώντας το κεντρικό μήνυμα της ημέρας αυτής στην Ελλάδα‘ ’Στοματική Υγεία και Σακχαρώδης Διαβήτης’’

Στα σχολεία της Πρέσπας ο Θ.Καρυπίδης

Στα πιο απομακρυσμένα σχολεία της Περιφέρειας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Ο κ. Καρυπίδης τόνισε στους μαθητές,

Σύσκεψη με θέμα την υγεία και το νοσοκομείο Φλώρινας

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προνοιακά ιδρύματα της Π.Ε. Φλώρινας και ειδικότερα το Νομαρχιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη  

Συνάντηση Θ.Καρυπίδη με τον Απ.Τζιτζικώστα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη είχε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο

Ανακοίνωση για την «αξιολόγηση» στο Δήμο Φλώρινας
Η διαδικασία της δήθεν αξιολόγησης συνεχίζεται στο Δήμο της Φλώρινας, που, πρωτοπόρος σε όλη την Ελλάδα, έσπευσε να εφαρμόσει τον

Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2014.

Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη» - έναρξη του νέου χορωδιακού έτους

Από την Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο χορωδιακό έτος 2014/15.
Στις 7.00 με 8.00 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συνάντηση με το τμήμα της προχορωδίας και στις 8.00 με 9.30 με το προχωρημένο τμήμα.
Ακολούθως και για όλο το χορωδιακό έτος οι πρόβες θα πραγματοποιούνται ως εξής:

Μαθήματα Σκακιού από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Εγγραφές στη Σκακιστική Ακαδημία, από Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, καθημερινά 6.30 - 8 μ.μ. (εκτός Σαββατοκύριακου), στο χώρο που

Μαθήματα για τις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών

Από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα για να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών περιόδου Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2014, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν

Λατινοαμερικάνικοι και Ευρωπαϊκοί Χοροί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθημάτων του τμήματος Latin & Ευρωπαϊκών Χορών της  Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων,μεσαίων και

«Πήγασος» Φλώρινας εγγραφές αθλητικών τμημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές για τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου μας για τη χρονιά 2014-2015 ξεκίνησαν.
Μπορείτε να εγγράψετε τους μικρούς αθλητές στα εξής τμήματα:

Αγιασμός Ποδοσφαιριστών και Ακαδημιών της "Θύελλας" Φιλώτα

Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της «ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και των παιδιών των τμημάτων υποδομής .Με νέα τεχνική

Εγγραφές στο 1 ΕΠΑΛ Αμυνταίου

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με αρ. Πρωτ: 141641/Γ2/08-09-2014 και θέμα: «Εγγραφές-Μετεγγραφές-Φοίτηση μαθητών στα Επαγγελματικά Λύκεια»
Μπορούν να γραφτούν στην

Απολογισμός Αυγούστου στα θέματα οδικής ασφάλειας στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Αύγουστο του 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: