Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαv οι αιτήσεις για 690 μόνιμες προσλήψεις 5Κ/2015

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για 690 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας με την προκήρυξη 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ)
Οι υποψήφιοι πρέπει να

«στο φως και στη σκιά»: έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας «POLY_MORFώN» του «Αριστοτέλη»

Η καλλιτεχνική ομάδα «POLY_MORFώN» του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης», με αφορμή το «Διεθνές Έτος Φωτός 2015», παρουσιάζει έκθεση των μελών της με θέμα: «στο φως και στη σκιά» που θα πραγματοποιηθεί στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του «Αριστοτέλη», αίθουσα «Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου» από 18 έως 30 Νοεμβρίου 2015.
Τα  μέλη της ομάδας που συμμετέχουν είναι:

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.), τηρώντας το καταστατικό του, πραγματοποίησε την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο «Φαίδων» αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών και την πρώτη συνεδρίαση των μελών του νέου Δ.Σ, η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Π.Φ έχει ως εξής:

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς από την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Απαγορεύεται η αγοραπωλησία βοοειδών λόγω της Οζώδους Δερματίτιδας

Η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Φλώρινας ενημερώνει όλους τους βοοτρόφους ότι λόγω της ανησυχητικής εξάπλωσης της ασθένειας  της Οζώδους Δερματίτιδας και της έλλειψης εμβολίων , από σήμερα και μέχρι την 31/12/2015 

Απεργία από το ΣΤΥΕ Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας

Ο Σύλλογος Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΣΤΥΕ) Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας συμμετέχει στην 3ημερη απεργία που προκήρυξε το Εργοταξιακό  Σωματείο Εργαζομένων Εργατοτεχνιτών Μεταλλεργατών και Μεταλλικών Κατασκευών στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, από

Διακήρυξη της ταξικής ενότητας για το συνέδριο του ΕΚΦ



Εργαζόμενες – εργαζόμενοι. Συναδέλφισσες– συνάδελφοι. 
Το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας (18 και 25 Νοέμβρη 2015) πραγματοποιείται σε μια περίοδο που οι συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης έχουν ισοπεδώσει την εργατική

Ομιλία για την 42η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Νοέμβρης 1973 - Νοέμβρης 2015: Συνεχίζουμε, παλεύουμε για τη δική μας ζωή, το δικό μας μέλλον! Δεν θα δεχτούμε να ζούμε στα όρια της εξαθλίωσης. Σπάμε τα δεσμά! Με την αποφασιστική, την οργανωμένη δράση μας, μπορούμε να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα, να επιβάλουμε το δικό μας δίκιο, ενάντια στο ζυγό των μονοπωλίων και την εγχώρια εξουσία τους, εναντίον της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. 
Ο ξεσηκωμός στο Πολυτεχνείο, το Νοέμβρη του 1973, αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός,

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 8θέσιου Δημοτικού Σχολείου Μελίτης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8θεσιου Δημοτικού Σχολείου Μελίτης με μία επιστολή θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ,  που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας για τη σημαντική συμβολή στην βελτίωση- αναβάθμιση της θέρμανσης  στο σχολείο.Η επιστολή αναφέρει:

Με το αριστερό στην πρεμιέρα τα κορίτσια του Αίαντα

Μετά από 5 χρόνια απουσίας της γυναικείας ομάδας του Αίαντα από το τοπικό πρωτάθλημα, επαναδραστηριοποιήθηκε και συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα Α' ΕΚΑΣΔΥΜ με γηγενείς αθλήτριες νεαρής ηλικίας.
Στην πρεμιέρα , η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη αντιμετώπισε την πολύ πιο

Πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα για τον Αίαντα Αμυνταίου



Οι απουσίες του Παντελή Τζήγα και του νεοαποκτηθέντα Νίκου Παπούλια, καθώς και ο τραυματισμός του Πολυχρόνη Μωυσιάδη κατ’ τη διάρκεια του παιχνιδιού, επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την αγωνιστική εικόνα του Αίαντα, ο οποίος δεν πρόβαλε ιδιαίτερη αντίσταση