Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τα μουσουλμανικά σήριαλ


Πολλές κυρίες ρωτούν· Είναι σωστό να βλέπουμε τα τούρκικα σήριαλ;
Απάντηση: Δεν είναι σωστό; επιπλέον είναι και επικίνδυνο για εθνικούς κοινωνικούς και χριστιανικούς λόγους, και εξηγούμαι.
Υπάρχει μυστική συμφωνία των πολιτικών ηγετών της χώρας μας με τις δυνάμεις που κινούν τα νήματα της
Ευρώπης ή και της ανθρωπότητος να εισρεύσει μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδα κατά το αγγλο-γαλλο-γερμανικό μοντέλο συμβιώσεως παπικών και προτεσταντών με μουσουλμάνους.
Επειδή όμως γνωρίζουν ότι οι ορθόδοξοι Έλληνες θα αντιδράσουν, προσπαθούν να βρουν ανώδυνους τρόπους να τορνεύσουν την αντίσταση. Ένας από αυτούς, ο πιο αποτελεσματικός ίσως, είναι τα γνωστά και ήδη δημοφιλή τουρκικά σήριαλ, που κατέκλυσαν τα ελληνικά κανάλια και καθημερινώς κερδίζουν τη συμπάθεια κυρίως του γυναικείου πληθυσμού. «Τα τούρκικα είναι πιο σεμνά από τα ελληνικά», λένε ήδη οι τετορνευμένες γυναίκες και φροντίζουν να μη χάσουν τη συνέχεια. Έτσι εξοικειώνονται και με τούρκικα ονόματα Σουλεϊμάν, κλπ., και μουσουλμανικά ήθη και έθιμα.  Έχει κυκλοφορήσει και τραγούδι πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος, για τον Σουλεϊμάν.
Το πιο σοβαρό και υπεύθυνο στην περίπτωση είναι ότι στον αδίστακτο προσηλυτισμό υπέρ του μουσουλμανισμού με τη συνέργεια των καναλαρχών με τον απαλότερο αλλά πονηρότατο τρόπο, παρουσιάζουν σκηνές που κάποιες γυναίκες του σήριαλ ζητούν εντελώς αυθόρμητα να προσχωρήσουν στο ισλάμ, με άλλα λόγια υποδεικνύουν στο κοινό τρόπους εξισλαμίσεως των Χριστιανών γυναικών και όχι μόνο.
Κάποτε στην πατρίδα μας, όταν οι Έλληνες ζούσαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό, οι νέοι και οι νέες προτιμούσαν να χάσουν τη ζωή τους παρά να εξισλαμισθούν. Είναι γνωστή η πολυάριθμη χορεία των Νεομαρτύρων των χρόνων εκείνων που μαρτύρησαν για την πίστη τους στο άνθος της ηλικίας τους. Τώρα λοιπόν φθάνουμε σε μια εποχή που οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αλλαξοπιστούν με τη θέλησή τους;
Φρονώ ότι η ανελλιπής παρακολούθηση των μουσουλμανικών θεατρικών παραστάσεων από την τηλεόραση είναι η αρχή της αποστασίας από τη χριστιανική πίστη, η δε αποστασία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα που μπορεί να διαπράξει κάποιος. Είναι απάρνηση της πίστεως και ερωτοτροπία με θρησκεία αιμοσταγή και βρόμικη. Όποιος απαρνείται εθελούσια την πίστη του, δεν γίνεται δεκτός από την εκκλησία. Για να γίνει δεκτός  πρέπει να περάσει ως προσκλαίων πολλά χρόνια, και αφού αποδείξει εμπράκτως ότι μετανόησε, υπάρχει ελπίδα να γίνει δεκτός.
Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι ο μουσουλμανισμός εμπεριέχει φανατισμό σε μέγιστο βαθμό, σε σημείο που να σκοτώνουν ή να καίνε τους Χριστιανούς, και αυτό το αποσιωπούν στα θέατρά τους. Σ’ αυτά, που είναι έντεχνη υποκρισία, παρουσιάζονται αλλιώς οι ισλαμιστές, καλοσυνάτοι, ανεκτικοί, αγαπητικοί. Αλλά στην πραγματικότητα έχουν ασυμφιλίωτο μίσος κατά των Χριστιανών, που το αποκτούν από τα μαθητικά τους χρόνια στο σχολείο.
Τελειώνοντας υπογραμμίζω πάλι ότι αμαρτάνουν χριστιανικώς, κοινωνικώς και εθνικώς οι παρακολουθούντες τα τουρκικά σήριαλ.
Αθανάσιος Γ. Σιαμάκης, αρχιμανδρίτης

57 σχόλια:

  1. Άγιες μέρες που είναι....όταν άνθρωποι σαν τον

    προλαλήσαντα

    ξεχνούν την αποστολή τους και διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς τότε τι να πει κανείς... ????..
    ΧΡΙΣΤΟΣ=ΑΓΑΠΗ
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Κ ΚΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διαχωρισμός Έλληνας- Τούρκος σε βολεύει περισσότερο ή εκτός από άθεος είσαι και ανθέλληνας; Λίγα περάσαμε σαν έθνος από τους μουσουλμάνους;

      Καλή πνευματική ανάσταση και σε σένα γιατί η Ανάσταση του Ιησού είναι γεγονός που εσύ μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι.

      Διαγραφή
    2. Λάζος ο βουνίσιος1 Μαΐου 2013 στις 1:28 π.μ.

      εμ βεβαια στον κόσμο του Θεού της ύλης και του χρήματος δέν υπάρχουν "διαχωρισμοί" όλοι είναι μία εύπλαστη ΜΑΖΑ καταναλωτικών ΖΩΩΝ.,..ΠΟΥ ΜΟΥΓΚΑΝΙΖΟΥΝ περιπλανόμενα ΣΤΑ απεραντα ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ όπου οι άνθρωποι είναι αριθμοί που τους σκανάρει με πολύ "αγάπη και ανάσταση" η ΝΤ κάτι σάν τα αλογίσια σαλάμια και κιμάδες..ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ καλα Ξυπνητούρια ....

      Διαγραφή
    3. Πληθωρικός ο λόγος περί χριστιανικής αγάπης! Μόνο που η χριστιανική αγάπη 1:59 μ.μ. βιώνεται μέσα στο Σώμα της Εκκλησίας σε συνάφεια με τις άλλες χριστιανικές αρετές. Αλλοιώς καταντάει αγαπολογία δηλαδή λόγος περί αγάπης.Ο Χριστός δεν είναι ούτε ηθικός φιλόσοφος, ούτε κοινωνικός επαναστάτης,ούτε ιδρυτής θρησκείας αλλά ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ. Και η αγάπη δεν είναι μια έννοια με ηθικολογικό και καθηκοντολογικό περιεχόμενο αλλά σταυρική θυσία. Πολλοί απ αυτούς που κατηγορούμε σαν στερούμενους αγάπης βιώνουν την αγάπη και προς τους αλλοθρήσκους και προς τους ετεροδόξους έμπρακτα και χωρίς ρεκλάμες και φανφάρες. Και δε σημαίνει ότι επειδή προσπαθούν να προφυλάξουν τους πιστούς απ τις ετεροδιδασκαλίες του μουσουλμανισμού και των αιρέσεων στερούνται αγάπης.

      Διαγραφή
  2. Ο μεσαίωνας καλά κρατεί! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και ο πανταχού παρών "προοδευτικός" που άλλη δουλειά δεν έχει από το να σχολιάζει οτιδήποτε αφορά την θρησκεία.
      Γειά σου βρε!

      Διαγραφή
    2. Ναι ε; Τα τούρκικα σήριαλ αφορούν δηλαδή την θρησκεία ε; σωστά; Να εισηγηθείτε να μην προβάλει η τηλεόραση πλέον σήριαλ και ταινίες αν αυτές δεν προέρχονται απο χριστιανικές χώρες (αν είναι δυνατόν ορθόδοξες ακόμα καλύτερα...) οχι απλώς μεσαίωνας... ιερά εξέταση!
      Γεια σου κι εσένα βρε!

      Διαγραφή
    3. Μεσαίωνας και λίγα λες...

      Διαγραφή
    4. Μεσαίωνας κυριαρχεί στις ζωές μας πλέον και στις τσέπες μας. Στις ανύπαρκτες παροχές υγείας και παιδείας. Αλλά για αυτόν τον μεσαίωνα δεν σας βλέπω να κόπτεστε ιδιαίτερα.
      Προοδευτικοί του γλυκού νερού για να μη το πω αλλιώς.

      Διαγραφή
    5. http://www.europeanbusiness.gr/page.asp?pid=843
      Το δράμα των χριστιανών στη μέση Ανατολή.
      Γι αυτόν το μεσαίωνα τι έχουν να πουν τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης;

      Διαγραφή
    6. Έμαθαν τα παπαγαλάκια να πιπιλίζουν τη λέξη "μεσαίωνας"! Από επιχειρήματα ΜΗΔΕΝ βεβαίως-βεβαίως!

      Διαγραφή
    7. KI O TOYΡΚΟ-ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχα καλο το ανεκδοτο κυριε αρχιμανδριτα ...το αλλο που μας ψεκαζουν το ξερεις???
    βαρια η κληρονομια του εκλειποντος καντιωτη με τους τονους μας αφησε πισω τις παρωπιδες να τις φορουν μερικοι και να ασχολουνται με αστειοτητες αντι να κυρητουν την αγαπη .....αυτη ηταν η διδασκαλια του χριστου??
    οσο για το σχολιο με την οθωμανικη αυτοκρατορια να υπενθυμισω πως αν οι σουλτανοι θελανε θα ειχαν εξισλαμισει ολοκληρο το πληθυσμο της αυτοκρατοριας και δεν θα επιτραπανε να υπαρχει κληρος και πατριαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι θα μας βγάλουν και το μεγάλο Καντιώτη στερούμενο χριστιανικής αγάπης!Ποιον; Τον άνθρωπο που με τα συσσίτια επί κατοχής στην Κοζάνη έσωσε απ την πείνα 8150 ψυχές, που έσωσε κομμουνιστές αντάρτες απ το εκτελεστικό απόσπασμα, που απέτρεψε αμβλώσεις, διαζύγια και φόνους με τα κηρύγματά του, που βάφτισε και βοήθησε χρηματικά τσιγγάνους, Αλβανούς,Σέρβους, Βούλγαρους, που δεν έκανε διάκριση εθνικότητας και θρησκείας στέλνοντας τρόφιμα σε αλλόδοξους και μη Έλληνες! Κατά τα άλλα μιλάμε για ανέκδοτα ειρωνευόμενοι τον παπα-Σιαμάκη!

      Διαγραφή
    2. Πες τα χρυσόστομε!

      Διαγραφή
    3. Ο "ρατσιστής" και "φονταμενταλιστής" Καντιώτης βοήθησετους τσιγγάνους όσο λίγοι πανελλαδικά! Υπάρχει μάλιστα και σχετική εργασία στο πανεπιστήμιο πάνω σ αυτό το θέμα που αποκαλύπτει πολλά! Κατά τα άλλα δεν είχε χριστιανική αγάπη ο αείμνηστος κατά τους εργολάβους του ψεύδους!

      Διαγραφή
    4. γιατι δεν ηταν ρατσιστης ?? δεν γρεμισε εκκλησιες μονο και μονο επειδη ειχαν φτιαχτει απο σλαυους ? ειτε μηπως θα βοηθουσε τους ρομα εαν δεν βαπτιζονταν ?? αμ ο αλλος που λεει οτι γλυτωσε κομμουνιστες ..ποιος μωρε? ο καντιωτης που δεν υπηρχε μεγαλυτερος μοναρχοφασιστας απο αυτον?...
      ηταν καλος με οποιον τον υπακουε τυφλα με ολους τους υπολοιπους ηταν αμειλικτος

      Διαγραφή
  4. Ισως θα πρέπει να διαβάσει τα γραπτά του Αρχιεπίσκοπου
    Αλβανίας Αναστάσιου ο οποίος έχει προσεγγίσει επιστημονικά και χωρίς φανατισμούς το θέμα του Ισλάμ
    και μια συνέντευξη στο θέμα:
    http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/mission/ierapostolh.asp?content=&main=Anastasios.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.oodegr.com/oode/islam/islam.htm
      Καλύτερα πάντως να διαβάσει κανείς τι αποκαλύπτουν πρώην ισλαμιστές για το ισλαμικό σκότος!

      Διαγραφή
  5. Ως Χριστιανός προσβάλετε η νοημοσύνη μου με το παραπάνω κείμενο του, αρχιμανδρίτη Αθανάσιου Γ. Σιαμάκη.
    Ρωτώ και περιμένω απάντηση από τον αρχιμανδρίτη Αθανάσιου Γ. Σιαμάκη γιατί θεωρώ ότι έχει πέσει θύμα μέγας πλάνης με σκοπό να απομακρύνει όλους τους σκεπτόμενους Χριστιανούς της περιοχής μας από την μία ορθή και αληθινή πίστη:

    1. Αφού η συμφωνία των πολιτικών ηγετών της χώρας μας, δηλαδή κκ. Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλου κλπ με τις δυνάμεις που κινούν τα νήματα της
    Ευρώπης είναι μυστική αυτός πως γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενο της; Ας το κάνει φανερό να γνωρίσουμε και εμείς οι πιστοί όλο το περιεχόμενο της συμφωνίας. Ποιοι είναι, ονόματα παρακαλώ, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα της Ευρώπης;

    2. Επειδή υπάρχει Ελληνικός μουσουλμανικός πληθυσμός στην χώρα μας, όπως και άλλων θρησκιών, το παραπάνω κείμενο αποτελεί πράξη αγάπης προς όλους τους Έλληνες; Πως χαρακτηρίζει η πίστη μας το κείμενο του;

    3. Τα Ελληνικά σήριαλ διδάσκουν ήθος; Πολλά είναι αισχρά με παραδείγματα που δεν θα ήθελε κανείς οικογενειάρχης στην οικογένεια του… ότι και αν πιστεύει.

    4. Τι ακριβώς είναι μια ‘‘τετορνευμένη‘‘ γυναίκα; Με ρώτησε η σύζυγος μου που βλέπει τα τούρκικα και ξεχνιέται από τα καθημερινά μας προβλήματα επιβίωσης… μια και φέτος είμαι άνεργος. Πως θα μπορέσει να ξε-τετορνευτεί;

    5. Με τα τούρκικα ονόματα ο λαός μας είναι εξοικειωμένος εδώ και αιώνες. Τι το αμαρτωλό υπάρχει σε αυτό. Ρωτώ γιατί σε χιλιάδες Ορθόδοξους Έλληνες Χριστιανούς το επίθετο τους τελειώνει σε -όγλου. Πρέπει να το αλλάξουν; Τι δικό μου όνομα, Ιωάννης είναι εβραϊκό… υπάρχει πρόβλημα;

    6. Τα χαλιά στις Εκκλησίες Του Κυρίου μουσουλμανικό έθιμο είναι, θα βγάλετε τα χαλιά από τους ναούς;

    7. Γράψατε ‘‘Κάποτε στην πατρίδα μας, όταν οι Έλληνες ζούσαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό, οι νέοι και οι νέες προτιμούσαν να χάσουν τη ζωή τους παρά να εξισλαμισθούν‘‘. Αυτό είναι λάθος. Ως Έλληνας και Πατριώτης γνωρίζω πολλές περιπτώσεις για το αντίθετο προκειμένου να επιβιώσουν. Απόγονοι των ανθρώπων αυτών ζουν σήμερα στην Τουρκία. Με την ανταλλαγή του πληθυσμού τον προηγούμενο αιώνα Έλληνες μουσουλμάνοι έφυγαν αναγκαστικά στην Τουρκία. Έλληνες όπου οι απόγονοι τους ομιλούν ακόμα τα Ελληνικά!!! Ζητώ να ανακαλέσετε.

    8. Γράψατε ‘‘Όποιος απαρνείται εθελούσια την πίστη του, δεν γίνεται δεκτός από την εκκλησία. Για να γίνει δεκτός πρέπει να περάσει ως προσκλαίων πολλά χρόνια, και αφού αποδείξει εμπράκτως ότι μετανόησε, υπάρχει ελπίδα να γίνει δεκτός‘‘. Για τους Αλβανούς πόσα χρόνια περάσανε για να τους δεχτούμε; Αλήθεια πότε και που προσκλαίαν;

    9. Οι ισλαμιστές δεν είναι οι μόνοι που σκοτώνουν ή να καίνε. Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός ισοπεδώθηκε από εμάς τους Χριστιανούς. Πότε θα γράψετε για αυτή την μαύρη περίοδο της πίστης μαs;

    Θα μπορούσα να γράψω και άλλα… αλλά απάντηση δεν θα λάβω. Ως Χριστιανός ντρέπομαι και μετανιώνω για τις αμαρτίες που έπραξαν οι πρόγονοι μου εν ονόματι της πίστης. Αν πραγματικά αρχιμανδρίτη Αθανάσιου Γ. Σιαμάκη πιστεύετε όσα γράψατε εξηγούνται γιατί η νεολαία αποφεύγει την Εκκλησία. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το καταφέρατε, αλλά δεν επιτύχατε να ανυψώσετε το Χριστιανικό μας αίσθημα… το αντίθετο θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνα, Χριστιανέ και Πατριώτη... Πού το είδες ότι η νεολαία απομακρύνεται από την εκκλησία; Μάλλον έχεις αρκετό καιρό να πας. Τα 9 σου σημεία δεν θα τα σχολιάσω γιατί θεωρώ άσκοπο να συζητάω με άτομα που δήθεν έχουν προβληματισμούς, αλλά δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να ψάξουν, να ρωτήσουν και κυρίως να ακούσουν. Ως Χριστιανός που είσαι, υποθέτω ότι έχεις και κάποιον πνευματικό. Συζήτησε μαζί του τις όποιες απορίες σου.

      Υ.Γ.1 Το 8 επεξεργάσου το λιγάκι. Αλβανοί; Χριστιανοί; Θα μας τρελάνεις τελείως; Θα το πεις πουθενά παραέξω και θα γελάνε και οι πέτρες.

      Υ.Γ.2 Καλά είναι ο καθένας μας να ντρέπεται και να μετανιώνει για τις δικές του αμαρτίες και όχι για των άλλων. Εντελώς φιλικά αυτό, Άγιες Μέρες που ΄ναι.

      Καλή Ανάσταση σε όλους.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στον παπά που διαφωτίζει και προφυλάσσει το ποίμνιο απ την εθνικοθρησκευτική αλλοτρίωση! Οι υστερικές αντιδράσεις της αριστεράντζας είναι εν πολλοίς αναμενόμενες. Πάει πολύ να κόπτονται για τη χριστιανική αγάπη, την ανεκτικότητα και τα συναφή και να μιλάνε για αξίες οι "ευσεβείς άθεοι", μηδενιστές, υλόφρονες και στομαχόφρονες. Οι υπηρέτες της νέας τάξης που στοχεύουν στη θρησκευτική,κοινωνική, εθνική και πολιτιστική μας ομογενοποίηση. Δυστυχώς και κάποιοι καλοπροαίρετοι χριστιανοί, που αναλίσκονται σε "αγαπολογίες", που απέχουν παρασάγγας απ τη γνήσια χριστιανική αγάπη που είναι κυρίως βίωμα κι όχι ηθικολογία, ρίχνουν ανεπίγνωστα νερό στο μύλο των εκκλησιομάχων και των εθνομηδενιστών.

      Διαγραφή
    3. http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/04/katastrofh-arhaiwn-mnhmeiwn-apo-hristianoys-mythos-h-alhtheia.html
      Εξαιρετικά αφιερωμένο στον ανώνυμο των 8:29 μ.μ. που εντελώς ανιστόρητα μίλησε για δήθεν καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού απ τους χριστιανούς!

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά σας τα λεει ο 8:29 μ.μ

      Τ αδικά σου είναι τα γνωστά του ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ

      ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Από το συνέδριο που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία Ορθοδόξων Σπουδών με θέμα Φαινόμενα Νεοειδωλολατρείας. Πολύ αντικειμενική πηγή βρήκες!!!

      Είναι γνωστό ότι ο χριστιανοσμός κατάστρεψε τον αρχαίο ελληνικό.

      Μπορείς να διαβάσεις τον Κυριάκο Σιμόπουλου:
      «Η λεηλασία και κατα­στροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων» – Εκδόσεις Πιρόγα. απόσπασμα αν δεν θ’ελεις να αγοράσεις το βιβλίο έχει εδώ

      http://www.zougla.gr/blog/article/587119

      και αν σου αρέσουν τα κελιμενα από blog εδω

      http://limneoss.blogspot.gr/2009/05/blog-post.html

      Όσο για τους Αλβανούς 100 100 τους βαφτίζαν στο Σακουλέβα επί Αυγουστίνου.

      Προς τον 1 Μαΐου 2013 - 9:42 μ.μ.

      Εγώ έχω διάθεση να διαβάσω... για γράφε...

      Διαγραφή
    5. Προς 8:29 μ.μ.: άνοιξε λιγάκι το συναξαριστή των νεομαρτύρων που περιλαμβάνει τα θύματα του μουσουλμανισμού που μαρτύρησαν για Χριστό και Ελλάδα και μετά πιάσε το πληκτρολόγιο!

      Διαγραφή
  6. "Υπάρχει μυστική συμφωνία των πολιτικών ηγετών της χώρας μας με τις δυνάμεις που κινούν τα νήματα της
    Ευρώπης ή και της ανθρωπότητος να εισρεύσει μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδα κατά το αγγλο-γαλλο-γερμανικό μοντέλο συμβιώσεως παπικών και προτεσταντών με μουσουλμάνους."
    Κύριε Σιαμάκη, μπορείτε να μας διαφωτίσετε από τη θέση που κατέχετε ως δημόσιος υπάλληλος και συνεπώς φορέας άσκησης δημόσιας εξουσίας, αναφορικά με το ποιά είναι αυτή η μυστική συμφωνία, το περιεχόμενό της και το ποιοί είναι οι πολιτικοί ηγέτες που εμπλέκονται; Ως ανίδεος αναγνώστης, θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε αποδείξεις.
    "Επειδή όμως γνωρίζουν ότι οι ορθόδοξοι Έλληνες θα αντιδράσουν, προσπαθούν να βρουν ανώδυνους τρόπους να τορνεύσουν την αντίσταση. Ένας από αυτούς, ο πιο αποτελεσματικός ίσως, είναι τα γνωστά και ήδη δημοφιλή τουρκικά σήριαλ, που κατέκλυσαν τα ελληνικά κανάλια και καθημερινώς κερδίζουν τη συμπάθεια κυρίως του γυναικείου πληθυσμού. «Τα τούρκικα είναι πιο σεμνά από τα ελληνικά», λένε ήδη οι τετορνευμένες γυναίκες και φροντίζουν να μη χάσουν τη συνέχεια. Έτσι εξοικειώνονται και με τούρκικα ονόματα Σουλεϊμάν, κλπ., και μουσουλμανικά ήθη και έθιμα."
    Επίσης, σύμφωνα με τα παραπάνω, θεωρείτε το χριστιανικό ποίμνιο τόσο επιρρεπές σε αλλαξοπιστία. Διαφένεται από τα γραφόμενά σας ότι η απλή παρακολούθηση τουρκικού τηλεοπτικού προγράμματος επί καθημερινής βάσεως εκπεμπόμενου (μοντερνιστί "σίριαλ"), μπορεί να οδηγήσει τον απλό αμνό του ελληνορθόδοξου ποιμνίου σε ελαφρά τη καρδία ασπασμό του ισλάμ. Θεωρείτε, λοιπόν, τους ελληνορθόδοξους τόσο απογοητευμένους από την ορθοδοξία που θα αναζητήσουν αγαλλίαση και πνευματική τροφή σε άλλη θρησκεία μέσω της παρακολούθησης λίγων επεισοδίων; Νομίζω ότι υποτιμάτε το ποίμνιό σας κύριε Σιαμάκη, και το προσβάλλετε ανερυθρίαστα. Μήπως έχετε ενοχές, λόγω του ότι δεν το έχετε θωρακίσει επαρκώς; Αν κάτι τέτοιο ευσταθεί, καλό θα ήταν να αναλάβετε εντονότερη δράση ειδικά στο νομό μας που βάλλεται διαρκώς και από όλα τα σημεία του ορίζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, αμφισβητούντα, απ το μυαλό του έβγαλε ο Σιαμάκης ό,τι έγραψε; Δε βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας; Εσένα, όλη αυτή η "μουσουλμανολαγνεία", δε σε εμβάλλει σε υποψίες; Η διαίσθησή σου τι σου λέει; Ότι είναι αθώα όλα αυτά; Δεν προβληματίζεσαι σχετικά εσύ; Δε διαβάζεις και δεν ενημερώνεσαι για τα όσα τεκταίνονται στο παρασκήνιο και μετά εκδηλώνονται πανηγυρικά στο προσκήνιο; Με διευθύνσεις και ονόματα γράφεται, ό,τι γράφεται! Όταν μάλιστα γνωρίζουμε και για το βρώμικο ρόλο των ΗΠΑ με την αραβική άνοιξη και τις ΔΗΘΕΝ αυθόρμητες μουσουλμανικές εξεγέρσεις καθώς και το σκάνδαλο με τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους, οι αρχικές μας υπόνοιες ενισχύονται! Πάντως, από μια άποψη, καλά να πάθουμε! Αφού κοιμόμαστε για τα καλά!

      Διαγραφή
  7. "Το πιο σοβαρό και υπεύθυνο στην περίπτωση είναι ότι στον αδίστακτο προσηλυτισμό υπέρ του μουσουλμανισμού με τη συνέργεια των καναλαρχών με τον απαλότερο αλλά πονηρότατο τρόπο, παρουσιάζουν σκηνές που κάποιες γυναίκες του σήριαλ ζητούν εντελώς αυθόρμητα να προσχωρήσουν στο ισλάμ, με άλλα λόγια υποδεικνύουν στο κοινό τρόπους εξισλαμίσεως των Χριστιανών γυναικών και όχι μόνο.
    Κάποτε στην πατρίδα μας, όταν οι Έλληνες ζούσαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό, οι νέοι και οι νέες προτιμούσαν να χάσουν τη ζωή τους παρά να εξισλαμισθούν. Είναι γνωστή η πολυάριθμη χορεία των Νεομαρτύρων των χρόνων εκείνων που μαρτύρησαν για την πίστη τους στο άνθος της ηλικίας τους. Τώρα λοιπόν φθάνουμε σε μια εποχή που οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αλλαξοπιστούν με τη θέλησή τους;"
    Από την παραπάνω παράγραφό σας καταλήγω στο συμπέρασμα ότι διακατέχεστε από μια ελαφριά άγνοια περί του περιεχομένου των τουρκικών σειρών. Καλοπροαίρετα, λοιπόν, σας πληροφορώ πως ο οποιοσδήποτε νοήμων τηλεθεατής μπορεί να αντιληφθεί ότι σε αυτές τις σειρές σκιαγραφείται το πραγματικό πρόσωπο του Ισλάμ. Παρουσιάζεται μια παράλογα αυστηρή κοινωνία όπου η γυναίκα ειδικά μαστίζεται από τις αντρικές επιταγές, υποτάσσεται σε πατέρα και αδερφούς, δεν μπορεί να χειραφετηθεί και να πάρει τη ζωή της στα χέρια της, τιμωρείται κατά τη διεκδίκηση αυτονόητων ανθρωπινων δικαιωμάτων, καταλήγοντας έτσι να προβάλλεται ως ένα άβουλο και ανυπεράσπιστο ον. Έχετε την εντύπωση, λοιπόν, ότι αυτή η θέση της γυναίκας αποτελεί δέλεαρ για τη σύγχρονη Ελληνίδα Ορθόδοξη Χριστιανή; Κατά τη γνώμη μου, το πρότυπο αυτό της μουσουλμάνας έρχεται σε μια εκ διαμέτρου αντίθεση με το χριστιανικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και θάρρους που πρώτη η Παναγία μας δίδαξε και εφάρμοσαν στη συνέχεια οι Άγιοι και Αγίες της Εκκλησίας μας με το μαρτυρικό τους θάνατο για το δικαίωμα τους να επικαλούνται το ότι είναι χριστιανοί, ένα παναθρώπινο θα έλεγα δικαίωμα.
    "Φρονώ ότι η ανελλιπής παρακολούθηση των μουσουλμανικών θεατρικών παραστάσεων από την τηλεόραση είναι η αρχή της αποστασίας από τη χριστιανική πίστη, η δε αποστασία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα που μπορεί να διαπράξει κάποιος. Είναι απάρνηση της πίστεως και ερωτοτροπία με θρησκεία αιμοσταγή και βρόμικη. Όποιος απαρνείται εθελούσια την πίστη του, δεν γίνεται δεκτός από την εκκλησία. Για να γίνει δεκτός πρέπει να περάσει ως προσκλαίων πολλά χρόνια, και αφού αποδείξει εμπράκτως ότι μετανόησε, υπάρχει ελπίδα να γίνει δεκτός."
    Σε αυτή την παράγραφό σας θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής και διορθώστε με, αν υποπέσω σε κάποιο λάθος. Θεωρώ πως, για να αναγορευτεί μια πρακτική σε αμάρτημα, θα πρέπει να αποφασιστεί από το σύνολο της Εκκλησίας μας και να καταχωρηθεί στο Πηδάλιο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μέσω της νόμιμης διαδικασίας ως είθισται. Υπάρχει κάποια τέτοια διάταξη σχετική με την παρακολούθηση τουρκικών σειρών; Αν υπάρχει, θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθεί το ποίμνιο, και τολμώ να προτείνω να πρωτοστατήσετε στη διοργάνωση ημερίδας προς ενημέρωση των πιστών Φλωρινιωτών.
    Δε θα μπω σε σχολιασμό της παραγράφου περί φανατισμού και υποκρισίας του Ισλάμ, γιατί οι ιστορικές πηγές είναι άφθονες και με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο ή σε κάποια βιβλιοθήκη, ο κάθε κριτικός νους μπορεί να κρίνει τα πεπραγμένα όλων των θρησκειών.
    Εν αναμονή απαντήσεων και με εγκάρδιες ευχές για Καλό Πάσχα με στόχο την προσωπική και συλλογική ανάσταση και ανάταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λάζος ο βουνίσιος1 Μαΐου 2013 στις 1:22 π.μ.

    Εκφράζω και Ηχω πάρα πολλά συγχαρητήρια στον Αρχιμανδρίτη Αθανάσιον...Η Απουσία του αείμνηστου Επισκόπου Αυγουστίνου σήμερα είναι έντονα αισθητή εις το Ποίμνιο το οποίο αποπροσανατολισμένο σάν τρομαγμένο και ζαλισμένο κοπάδι αμνών υποβάλεται εις μία συστηματική μαζική πλύση εγκεφάλου απο ξένα και συνεργαζόμενα εγχώρια παράκεντρα "επι γής εξουσίας" -πλυντήρια προπαγάνδας του νού τόσο σε εθνικό όσο και σε πολιτικό κοινωνικό σε ατομικό μα κυρίως σε θρησκευτικό επίπεδο.Γι κάποιους η Ορθοδοξία αποτελεί μεσαίωνα ! ¨Ω τι Τιμή μας οι ύβρεις των Δαιμόνων και των εξαγορασθέντων με τα τριάντα αργύρια της νέας "ταξης" των νεοσκοταδιστών της Υφηλίου που υπακούν στον "θεό" που λέγεται χρήμα όπως και στην εκπλήρωση ευτελών υλιστικών τους "αναγκών". . Ναί ρε γουστάρουμε όπως λένε οι νέοι τον μεσαίωνα αυτό την ακέραια Ελληνορθόδοξη Πίστη μας απο τον Μεσαίωνα του Χρήματος που μας επιβάλουν με πλυντήρια σκέψης ακόμη και με ΗΛΗΘΙΑ ΙΣΛΑΜΟΣΗΡΙΑΛΣ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ που έχουν απαγορευθεί οι προβολές αυτών ακόμη και στην Τουρκία ΄!Απεναντίας οι εδώ αργυρομεγαλοεργολαβοι γραμματείς κομμισάριοι και φαρισαίοι μας τα επιβάλουν μηθριδατίζοντας εν υπνώσει συνειδήσεις Τόσο ηλήθιοι δέν είμαστε ούτε απαρνιόμαστε την Πίστη μας. Ναί Ζούμε την εποχή των νέων διωγμών της Ορθοδοξίας Μας Ζούμε τους έσχατους καιρούς. Είναι κι αυτό μία Μεγάλη Δοκιμασία για εμάς τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους ...Αυτές τις Κρίσιμες Ημέρες θα φανούν ποιοί είναι Αληθινοί Χριστιανοί και ποιοί παριστάναν ή παριστάνουν μέσα και έξω απο τις εκκλησίες τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς και τώρα οι δαίμονες αποκαλύπτουν σιγά σιγά τα σατανικά πρόσωπα και μυαλά τους που έκρυβαν αιώνες τώρα υπο το άσβεστο μίσος ενάντια στόν Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία.Είναι οι ίδιοι υλιστές "ηγέτες" γραμματείς Ιούδες και φαρισαίοι που οδήγησαν τον Χριστό στην Σταύρωση Του .

    Αναμένωμεν Ανάστασιν Κυρίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου Λάζο που αγωνίζεσαι ενάντια στη διαβόητη και περιβόητη, δυσώνυμη "πολιτική ορθότητα"! Στις μέρες μας οι λέξεις μάλλον έχουν χάσει το νόημά τους. Όποιος, όπως ο παπα-Θανάσης, προσπαθεί να καταδείξει τον ελλοχεύοντα απ τον ισλαμισμό αλλά κι απ τον οικουμενισμό και τον πανθρησκειακό συγκρητισμό κίνδυνο, "βαφτίζεται" απ τους θεράποντες του politically correct ως στερούμενος αγάπης, φονταμενταλιστής, συνωμοσιολόγος κι ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα τους! Ο παπα-Θανάσης, που για χρόνια ήταν δίπλα στον αείμνηστο Καντιώτη, συμμετείχε στις εκστρατείες αγάπης με την προσφορά τροφίμων και ιματισμού στους λαούς των Βαλκανίων που έπεσαν θύματα της κομμουνιστικής κόλασης, ανεξάρτητα αν αυτοί ήταν αλλοεθνείς και αλλόδοξοι! Αλλά αυτά τα κάνουν γαργάρα οι κατήγοροί του και τον συκοφαντούν σαν ρατσιστή! Θα πρέπει να ντρέπονται!

      Διαγραφή
    2. Γκαιμπελίσκοι είναι πολλοί, όχι όλοι, κατήγοροι του Σιαμάκη! Πες-πες, στο τέλος κάτι θα μείνει!

      Διαγραφή
    3. Όση λάσπη και να ρίξουν εναντίον του πατρός Αθανασίου οι διαστρεβλωτές του νοήματος των λόγων του το μόνο που καταφέρνουν είναι να τον κάνουν συμπαθέστερο! Εύγε πάτερ! Μην κολώνεις! Κι άσε τους ψευτοπροοδευτικούς βατράχους ν;α κοάζουν στο βάλτο τους!

      Διαγραφή
  9. Ντροπη @@@@@@@@@@ ,τι σχεση εχεις με την ορθοδοξη εκκλησια και τον χριστιανισμο,την χριστιανικη αγαπη.Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ,ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΣΥΜΦΩΝΕΙ?ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ,ΤΟΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Εγω αποχορω,δεν θελω καμια σχεση με τους εκπροσωπους της χριστιανικου αυτου δογματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο καλό και να μας γράφεις.
      Και ελπίζω κάποτε να καταλάβεις ότι το να κάθεσαι να σε απαυτώνουν οι ισλαμιστές και οι νεοταξίτες δεν είναι Χριστιανική αγάπη, αλλά S/M βίτσιο.

      Διαγραφή
    2. ο καθενας με τα γουστα του φιλε αλλος την βρισκει με ισλαμιστες και νεοταξιτες,οπως λες, εσυ την βρισκεις με τους παπαδες [ευτυχως οχι ολους] που σπερνουν σκοταδισμο

      Διαγραφή
    3. Μαλλον και την θέση της Πίστης μας ότι αν μας ραπισουν θα στρέψουμε και το άλλο μάγουλο το θεωρείς επίσης βίτσιο; Θου Κύριε. Μέρες που είναι... Η Πίστη μας είναι ΑΓΑΠΗ!! Και για εμάς δεν υπάρχουν Έλληνες ή βάρβαροι, άνδρες ή γυναίκες, ελεύθεροι ή δούλοι. Νιώσετε το μεγαλείο αυτών των Ημερών και μακρυά από νεοπαγανιστικο φασισμό ακομα και αν φορά προβιά χριστιανού.

      Διαγραφή
    4. το κακο ειναι οτι μεγαλη μεριδα του κληρου εχει ξεχασει οτι η διδασκαλια του χριστου συμπυκνωνετε σε μια λεξη ...αγαπη... και δυστυχως η εκπροσωποι της εκλησιας μονο την αγαπη δεν πρεσβευουν

      Διαγραφή
    5. Φίλε 5:25... Δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες; Εεεεε...Θα μου το εξηγήσεις αυτό;
      Και όταν λες για εμάς; Ποιους ακριβώς εννοείς;

      Διαγραφή
    6. Μη κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχουν για τους Χριστιανους διακρίσεις ανάλογα με την καταγωγή, την κοινωνική θέση ή το φύλο

      Διαγραφή
    7. Προς 5:25 μ.μ.: γνωρίζεις αδελφέ ότι ενδέχεται να αδικείς τον πατέρα Αθανάσιο όταν μιλάς άκριτα, αυθαίρετα και επιπόλαια για "νεοπαγανιστικό φασισμό"; Και ξέρεις φαντάζομαι τι λέει η Αγία Γραφή για όσους αδικούν! Λοιπόν, πρόσχωμεν!

      Διαγραφή
    8. Ασφαλώς δεν αναφέρομαι στον πατέρα Αθανάσιο αλλά σε κάποιους δήθεν υποστηρικτές του.

      Διαγραφή
  10. Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς...?

    -Τους ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται ΠΟΙΜΝΙΟ και το απολαμβάνουν?
    -Το συνομοσιωλογικό και ρατσιστικό παραλήρημα του μαυροφορεμένου δημόσιου υπάλληλου που πολύ πιθανώς να χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη ο άνθρωπος?
    -Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί του και δεν βλέπουν το μίσος και την μισαλλοδοξία που έχει ποτίσει το κατά τ'άλλα "μήνυμα αγάπης" της θρησκείας του γιαχβέ?

    Πάλι καλά που τα παιδιά μορφώνονται σιγά-σιγά και δεν θα ανεχόμαστε αυτές τις ανοησίες για πολύ ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πάλι καλά που τα παιδιά μορφώνονται σιγά-σιγά και δε θα ανεχόμαστε αυτές τις ανοησίες για πολύ ακόμα"!
      Φίλε, επικοινωνείς με την πραγματικότητα ή ζεις σε άλλον πλανήτη; Μπέρδεψες τη μόρφωση με την "παραμόρφωση" μάλλον!

      Διαγραφή
    2. ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΣΟΥ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ...ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΕΚΔΗΛΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΚΡΑΝΙΟΝ ΣΟΥ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Προς κακοποιήσαντα την αλήθεια, ειρωνευόμενο το μήνυμα της χριστιανικής αγάπης, ανώνυμο των 3:06 μ.μ.: πήγες ποτέ στην Αφρική να δεις το τεράστιο έργο αγάπης και φιλανθρωπίας της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής; Μήπως συνέβη να είδες ποτέ κάτι σχετικό στην εκπομπή του Ασλανίδη στην ΕΤ-3 που τιτλοφορείται "ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ"; Μήπως έχεις ακούσει για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει η μητρόπολη Φλώρινας αλλα και άλλες μητροπόλεις σε Αλβανούς και λοιπούς μετανάστες;

      Διαγραφή
  11. Πού είδατε την καλλιέργεια μίσους; Κακό είναι οι ιερείς της εκκλησίας να ενημερώνουν το ποίμνιό τους για τους κινδύνους που έρχονται;
    Και εν τέλει τι κοινό έχει ο Ιησούς με τον Μωάμεθ; Τι κοινό έχει αυτός που θυσιάστηκε για εμάς με αυτόν που λέει σκοτώστε τους αλλόθρησκους για να μπείτε στον παράδεισο;
    Μπερδεύετε την αγάπη με την ανοχή και την υποταγή. Ξεκαθαρίστε τα λίγο στο μυαλό σας. Αν κάποιος έρθει να κλέψει το σπίτι σας, να βλάψει τα παιδιά σας, θα πείτε, δεν πειράζει εγώ θα δείξω αγάπη; Έλεος δλδ! ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πατήρ Αθανάσιος τάραξε τα ύδατα.Και μπράβο του.Ας μας απαντήσουν και άλλοι ιερείς .Τι φρονούν άραγε?Τουλάχιστον οι Πόντιοι έχουν να θυμούνται πόσο καλά τους φέρθηκε το Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είσαστε καλά που θα κοπούν τα τουρκικά σήριαλ; Ποιος θα συγκρατήσει μετά τη μάζα; Κόβεται το ναρκωτικό από τον εξαρτημένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε ο καημένος ο παπάς και είπε τα αυτονόητα για τα τηλεσκουπίδια κι έπεσαν οι κομπλεξικοί της θολοκουλτούρας να τον φάνε!

      Διαγραφή
  14. http://www.omologitis.org/?p=1783&lang=el
    Αφιερωμένο στους οπαδούς της φιλίας με τους μοσουλμάνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είδατε πάτερ Αθανάσιε τι ταράκολο έπαθαν κάποιοι μόλις αντίκρυσαν τα όσα αληθινά γράψατε;
    Αν όμως λέγατε ναι στην πολυπολιτισμικότητα που απειλεί να εξαφανίσει τη θρησκευτική και εθνική μας ιδιοπροσωπεία και να μας αλέσει στο μύλο της παγκοσμιοποίησης θα παίρνατε άνετα τα εύσημα των γνωστών κύκλων του ψευτοπροοδευτισμού και της θολοκουλτούρας-υποκουλτούρας, της συμφοράς και της παρακμής.
    Τα ορφανά του Μαρξ, ενώ έχουν ηττηθεί ιδεολογικά και πολιτικά, εν τούτοις εξακολουθούν να υλακτούν.
    Αν συμφωνούσατε με τις θολές και στρεβλές τους ιδέες θα έκραζαν εν χορώ: τι φωτισμένος και ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός παπάς! Άνθρωπος των ανοιχτών οριζόντων!
    Ενώ τώρα που τους χαλάσατε τη νεοταξίτικη σούπας τους σας περιέλαβαν και σας πυροβόλησαν! Αλλά δεν πειράζει! Στη συνείδηση των υγειώς φρονούντων ανεβαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρονιάρες μέρες βρήκαν πάλι την ευκαιρία κάποιοι να χύσουν την αντιεκκλησιαστική χολή τους και να προβάλλουν το αντικληρικό τους μένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λάζος ο βουνίσιος3 Μαΐου 2013 στις 7:34 μ.μ.

    'Oταν ο Ιησούς μπήκε στον Οίκο του Θεού και είδε ΄΄οτι είχε καταντήσει οίκος εμπορίου πήρε το ΜΑΣΤΙΓΙΟ και άρχισε την καταδιωξη αυτών που μαγάριζαν τον Οίκο του Πατέρα Του" Κάπως έτσι πρέπει να αντιδράσει και η Εκκλησία σε όσους έκπλυτους εγκεφαλικά έχουν μαγαρίσει ειδικά το μυαλό των Ελλήνων Ορθοδόξων Πιστών με ισλαμοσήριαλς και προπαγάνδες δήθεν αγάπης. Αυτοί είναι μία χούφτα συμφεροντολόγων απο πολιτικούς απο καναλάρχες και παρατρεχάμενους κατα τόπους θολοκουλουριάρηδες που επικαλούντε δήθεν την "Αγάπη" προκειμένου να αλώσουν την Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Πολιτεία. ¨Οσο υβρίζουν ιερείς και πιστούς άλλο τόσο φανερώνουν την αγάπη τους προς τον Σατανά προς την αλλοίωση του εθνικού και θρησκευτικού Πιστεύω των Ελλήνων. Ο Βούργουλας τών κληρικών δέν είναι άλλος παρα εκείνος που έλεγε ο αείμνηστος Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης...."Η ΓΛΩΣΣΑ -ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΜΒΩΝΟΣ ΔΗΛ- ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΠΑΕΙ...και εν προκειμένω Ο Λόγος της Αληθείας της Χριστιανοσύνης. Αγάπη κύριοι θολοκουλτουριάρηδες που μέχρι προχθές καθυβρίζατε την Εκκλησία με ....Αγγελόπουλους εσείς που μας γελοιοποιούσατε που δέν θέλαμε και δέν θέλουμε το χάραγμα του Αντιχρίστου εμείς τα πνευματικά παιδιά του αείμνηστου Χριστόδουλου που τον καθυβρίζατε νυχθημερών όπως και καταδιώκατε με κάθε ευκαιρεία τον αείμνηστο Αυγουστίνο Καντιώτη που με ένα ράσο μπήκε και με το ίδιο αποδήμησε εις τους Ουρανούς όλοι εσείς οι γραμματείς και οι φαρισαίοι δέν δικαιούστε να επικαλείστε την Αγάπη που κυρήσει το Ευαγγέλιο. Για να εξαγνίσετε τις αμαρτίες σας πρέπει να περάσετε πολλές δοκιμασίες για να αποδείξετε έμπρακτα ότι ενοείτε την Αγάπη του Ευαγγελίου...Εν ανάγκη να δεχθήτε αβίαστα τις βουρδουλιές του κυρήγματος του πατήρ Αθανάσιου αλλα είστε τόσο υποκριτές και φαρισαίοι που εάν ζούσε ακόμη ο αείμνηστος Χριστόδουλος θα τον βρίζατε ακόμη...και οι ύβρεις ΄σας κάποτε θα περάσουν απο την Θεία Κρίση Μπορεί υποκριτικά να επικαλείστε για να ξεγελάσετε τους Χριστιανούς Τότε δέν θα μπορείτε...ούτε κανείς επι γής ιερεύς μπορεί να σας καλύψει είτε αυτός είναι ο Πατριάρχης είτε ο Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός που απο την ενθρόνιση του ξαφνικά όλοι οι άθεοι υβριστές κυρίως της επίσης άθεης σοσιαληστικής και λενινομαρξιστικής θεώρησης των ταξικών διαφορών σας έπιασε η "συμπόνοια" και οι ελληνοτουρκικές" "γάπες"..¨οσες προβιές κι εάν φορέσουν οι υποκριτικές οχιές της αθείας όσα επιχειρήματα επικαλεστούν οι δαίμονες..δαίμονες και δίποδες οχιές θα παραμείνουν για να σερβίρουν το..μήλο της δήθεν αγάπης για να τους καταβροχθήσει το τέρας της αθείας και της παγκοσμιοποιημένης μελλοντικά πανθρησκείας όπου όλα τα θρησκευτικα δόγματα θα μπούν στον χωνί του υλισμού και της παγκόσμιας σκλαβιάς των Υιών του Θεού....τα ισλαμοσήριαλς θεωρώ και έχω κάθε δικαίωμα να το θεωρώ είναι οι κερκόπορτες απο όπου τρυπώνουν τα φίδια και οι αιώνιοι διώκτες της ελληνορθόδοξης πίστεως...καλή σας φώτιση και καλή σας ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PANAΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ....
    Ο ΠΑΠΑΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΛΕΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΣΟΥΡΑΚΙΙΙΙΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό που σταρ οι κρυπτοφιλοι των Τούρκων;

      Διαγραφή