Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία των ΤΑΧΙ στη Φλώρινα


Σήμερα το πρωί οι οδηγοί ΤΑΧΙ γέμισαν τους δρόμους της Φλώρινας διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Τα "χρυσά" κρασιά της πρώην Νομαρχίας

Λεφτά υπήρχαν στην πρώην Νομαρχία Φλώρινας και για «χρυσά» κρασιά, όπως αποδεικνύεται από το τιμολόγιο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα η Florine@. Δείτε παρακάτω το απίστευτο ποσό που πληρώθηκε μία (1) φιάλη κρασιού στα πλαίσια ενός υπερπολυτελούς γεύματος.

Αντιπαραθέσεις στο Δημ.Συμβούλιο Αμυνταίου για το "Ξινό Νερό" (video)

Το θέμα της διακίνησης των προϊόντων της Δημοτικής Επιχείρησης Αμυνταίου "Ξινό Νερό" συνεχίζει να απασχολεί το Δήμο Αμυνταίου.
Με εντάσεις και αντιπαραθέσεις  διεξήχθη η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μέλλον της διανομής του Ξινού Νερού.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνάντηση Γ.Δακή με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου, με το νέο Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Χατζηπαντελή.

Πανηγύρι στη Σκοπιά Φλώρινας (video)

Ο Π.Μ.Σ. “Αμύντας Σκοπιάς” διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ., στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία στη Σκοπιά Φλώρινας. Στην εκδήλωση θα προβληθεί ένα μοναδικό οπτικό

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Φλώρινα

Συνελήφθησαν προχθές 17 Ιουλίου το απόγευμα, από αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας,  ένας 48χρονος και δύο 22χρονοι αλλοδαποί για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών».

Πραγματικές εκπτώσεις ζητάει το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτ.Μακεδονίας

Ξεκίνησε η θερινή περίοδος των εκπτώσεων (15 Ιουλίου-31 Αυγούστου). Οι εκπτώσεις δίνουν μία ευκαιρία, στους Καταναλωτές να επωφεληθούν, από τις μειωμένες τιμές των προϊόντων, αλλά, συγχρόνως, κρύβουν αρκετές παγίδες. 
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. επισημαίνει:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη 19 Ιουλίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: