Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η μετά-Λιάνη εποχή στο ΠΑΣΟΚ Φλώρινας


Ο δικηγόρος Θόδωρος Σουμπάσης δείχνει ότι έχει αναλάβει μπροστάρης στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Φλώρινας, μετά τους κραδασμούς που προκάλεσε στην οργάνωση και στα μέλη του Κινήματος στην περιοχή, η ανεξαρτητοποίηση του τοπικού βουλευτή Γιώργου Λιάνη. Στο πρόσωπό του επενδύουν πολλά για την πορεία του Κινήματος στη Φλώρινα και σε κεντρικό επίπεδο.

Ο Φ.Σ.Φ. "Αριστοτέλης" χορεύει (φωτορεπορτάζ)

Αγιοποιούν τον Μέγα Αλέξανδρο στα Σκόπια


Απίστευτο! Αφού γέμισαν τη χώρα αγάλματα και μνημεία με τον Μέγα Αλέξανδρο, οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να… αγιοποιήσουν τον Μακεδόνα βασιλιά, στο πλαίσιο του γενικότερου αρχαιομακεδονικού παροξυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, με την επίσημη Αθήνα απλά να παρακολουθεί.

"Αμύνταια 2011"


Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011» που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Οι αλλαγές και οι ευθύνες…


Οι αλλαγές στο πολιτικό μας σύστημα χρειάζονται χρόνο για να συνειδητοποιηθούν και χρόνο για να μεταφερθούν σε θεσμούς.

Η μεταρρύθμιση που χρωστάμε στην Ελλάδα


Τίποτα αληθινά μεγάλο και σημαντικό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να ταραχθούν λιμνάζοντα νερά. Άλλωστε, η συζήτηση για την ανώτατη εκπαίδευση πυροδοτεί σε όλες τις χώρες και τις εποχές έντονες ιδεολογικές και πολιτικές συγκρούσεις και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά τη μεταρρύθμιση του 1982 ήρθε η στιγμή για μια νέα ριζική αλλαγή που αλλάζει το σημερινό μοντέλο και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και τις ανάγκες της χώρας και της εποχής.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τρίτη, 23 Αυγούστου, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Μαθήματα και Εξετάσεις από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας


Από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα και να συμμετάσχουν στις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2011 για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη,