Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικος χορός από το Σύλλογο Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας

Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας  «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» σας προσκαλεί  στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει, την Παρασκευή 04 Μαρτίου  2016  και ώρα 8:30μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του  Φυσιολατρικού Ομίλου Ορειβατών Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ) .
Προσκλήσεις  προπωλούνται στο κατάστημα

Ετήσιος χορός του Συνδέσμου Γυναικών Φιλώτα

Χορήγηση αδειών για νέες φυτεύσεις οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι: 

Νέο Δ.Σ. στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας

Κατά τις αρχαιρεσίες της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δ. Μακεδονίας της 28ης Φεβρουαρίου 2016, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, εξελέγησαν:

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την ημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Κρίσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας” που διοργάνωσε η Περιφέρεια

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την ημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Κρίσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας» που διοργάνωσε  η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα

Κλειστά Νοσοκομεία: η μεγάλη κοροϊδία

Μια πρωτοφανής κοροϊδία από την Κυβέρνηση και μια απίστευτη ανοχή από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, βιώνει αυτές τις ημέρες η Δυτική Μακεδονία.
Από την υπόσχεση Κουρουμπλή τον Απρίλιο του 2015, για 4.500 προσλήψεις γιατρών, στις οποίες ως Περιφέρεια θα είχαμε προτεραιότητα, ως τον Οκτώβριο του 2015 που ο αν. Υπουργός Υγείας υποσχέθηκε άμεση πρόσληψη 34 γιατρών για τα Νοσοκομεία μας, μέσα σε 15 ημέρες είχε πει,

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τον SHOGUN

Συνεχίζοντας την αγωνιστική συνεργασία με άλλους συλλόγους ανά την Ελλάδα την Κυριακή στις 21 Φεβρουαρίου 2016 ο ΑΠΣ Φλώρινας SHOGUN έδωσε το παρόν στην εξεταστική διαδικασία των

Αποτελέσματα της ομάδας του ΣΟΧ Φλώρινας στο βαλκανικό κύπελλο

Με πολύ καλά αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Βαλκανικό Κύπελλο Νέων (U20) που πραγματοποιήθηκε στην Ravna Gora της Κροατίας.  Στον αγώνα συμμετείχαν 60 αθλητές και 49 αθλήτριες από εννέα κράτη και το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν άριστο.

Δημιουργία τμήματος Nordic Walking από τον ΑΟΦ

Την Δευτέρα 7/3/2016 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση-επίδειξη του Nordic walking απο τους γυμναστές-Χιονοδρόμους (πρωταθλητές Ελλάδος στο Nordic ski, με συμμετοχές σε 3 Χειμερινές Ολυμπιάδες) Τοσουνίδη Λάζαρο και Τίτα Χρήστο.
Το Nordic Walking απευθύνεται σε

Αγώνας ζωής και θανάτου το Σάββατο για το Αίαντα Αμυνταίου

Χαρακτήρα ζωής ή θανάτου αποκτά για τον Αίαντα, ο αυριανός αγώνας (5/3 στις 16:00) απέναντι στον Βελβεντό, για την 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη

Χωρίς άγχος κόντρα στον Φιλώτα ο Αμύντας Αμυνταίου

Χωρίς άγχος και με πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, αναμένεται να παρουσιαστεί ο Αμύντας στην Κυριακάτικη (6/3 στις 18:00) αναμέτρηση με τον Φιλώτα, για την τελευταία αγωνιστική των πλεί-αουτ της Α1.

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στην Καστοριά ο Αμύντας



Στην Καστοριά θα μεταβεί αύριο Σάββατο (5/3) η ανδρική ομάδα του Αμύντα, όπου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής.
Οι παίκτες του Αμύντα, θα