Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

To Winter Festival πάει στη Δ.Ε.Θ.



Με σκοπό την προβολή των παραδοσιακών Φωτιών της Φλώρινας και του «Winter Festival - Balkan Jazz 2011», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε στο περίπτερο 14 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης εκδήλωση-παρουσίαση του φετινού Festival.
Το event θα πλαισιωθεί από χάλκινους 

Οι πρώτοι απόφοιτοι του ΤΕΕΤ εκθέτουν… (video)


Οι πρώτοι απόφοιτοι του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών εκθέτουν από χθες το βράδυ χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς τους στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας. Η Florine@ ήταν εκεί για να χειροκροτήσει αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια και τους εύχεται δημιουργική συνέχεια... Δείτε το video των εγκαινίων...

"Έσβησε" 29χρονος Αμυντιώτης στην άσφαλτο


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες στο επαρχιακό δίκτυο (παλαιά Εθνική Οδός) Φλώρινας – Έδεσσας.

Προκήρυξη για 725 δόκιμους στο Πυροσβεστικό Σώμα


Το Πυροσβεστικό Σώμα προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων προκειμένου να καλύψουν ισάριθμες θέσεις κατά κατηγορία πυροσβεστικού προσωπικού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Σώματος.
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 

Αδιάβαστοι...

Μάλλον σαδιστικό...

Η πώληση λιγνιτικών μονάδων είναι επιλογή αλλά δεν είναι λύση!


Συμπληρώνονται αισίως δώδεκα χρόνια με την εσωτερική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να λειτουργεί με ανταγωνιστικές δομές, κάτω από κρατική εποπτεία και ρύθμιση.
Θα ήταν ιδιαίτερα επισφαλές τόσο για τους επικριτές όσο και τους υπερασπιστές της ελεύθερης αγοράς 

Η Ερευνητική Εργασία στο Νέο Λύκειο και στο Πανεπιστήμιο



Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου  στις 5 μ.μ.  ημερίδα με θέμα «Η Ερευνητική Εργασία στο Νέο Λύκειο και στο Πανεπιστήμιο» με σκοπό την ανάδειξη των κατάλληλων επιστημονικών εργαλείων και μεθόδων για την υλοποίηση μιας επιστημονικής ερευνητικής εργασίας.
Πρόγραμμα:

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Ωδείου Φλώρινας


Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάζει μια σειρά συναυλιών διαφόρων τάξεων από σήμερα 15 ως και τις 22 Δεκεμβρίου . Συγκεκριμένα στις: 

Ανάσα για τη ΔΕΗ η συμφωνία για μείωση εκπομπών ρύπων


Την ικανοποίησή τους εκφράζουν τα μέλη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την απόφαση 190 χωρών που συμμετείχαν στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα να δεσμευτούν για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
«Μια εξέλιξη που σαφώς και μπορεί να δώσει ανάσα και στη ΔΕΗ σαν επιχείρηση, αλλά και στους ίδιους τους καταναλωτές, στους οποίους θα μετακυλίονταν άμεσα το ανάλογο

Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτ.Μακεδονίας για το Ειδικό Τέλος Ακίνητης Περιουσίας


Σε μια δύσκολη, σκληρή και παρατεταμένη περίοδο οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, ήρθε να προστεθεί και το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.
Το ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τα Χριστούγεννα


Τα Χριστούγεννα είναι στην πόρτα μας. Η κίνηση στην αγορά για τις ερχόμενες εβδομάδες θα είναι σχετικά αυξημένη. Είτε προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα, είτε από το διαδίκτυο ή ταχυδρομικούς καταλόγους, το δ-Ε.ΚΑΤ.Ο. σας 

Δύναμη καταλύτης το ενισχυμένο ΚΚΕ!


Ενώ δεν έχουν πληρώσει ακόμα συντάξεις και δώρα, ενώ έχουν κόψει τους μισθούς και έχουν απόφαση για νέες μειώσεις, ενώ οι εργαζόμενοι πριν ακόμα εισπράξουν τον μισθό τους τον έχουν χάσει από τα χαράτσια, ο ένας μετά τον άλλο οι συνυπεύθυνοι γι' αυτήν την πολιτική παριστάνουν τους