Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσληψεις 8μήνων στο ΛΚΔΜ

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα τεσσάρων (76) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.)
Υποβολή Αιτήσεων από

Συλλυπητήριες επιστολές του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Κοζάνης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Παύλου Γεωργίου για τον θάνατο της αγαπημένης σας μητέρας. Ευχόμαστε την οικογένεια και στους οικείους της κουράγιο και δύναμη. 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην

Άδεια για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος

Η  ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ, http://www.kepea.gr/ ), ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα ότι δικαιούνται σύμφωνα με την ΥΑ 39407/654 (ΦΕΚ Β΄ 1944/9-9-2015)  ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
Πιο συγκεκριμένα ισχύουν τα εξής:

Παρουσίαση ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Σήμερα Τρίτη 15-09-2015,  στις 12:45 μ.μ. , θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε.Φλώρινας,  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.
Την παρουσίαση θα κάνει ο

Ενημερωτική συνάντηση για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα τον ρόλο της οικογένειας στην αποτροπή του εκφοβισμού

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Φλώρινας, προσκαλεί γονείς και εκπαιδευτικούς σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα τον ρόλο της οικογένειας στην αποτροπή του εκφοβισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Φαίδων», Βίγλας 1 και Βαρνούντος, Φλώρινα. 
Εισηγήτριες θα είναι η Ψυχολόγος του Συλλόγου

Παράταση έκπτωσης εγγραφών στο Ωδείο

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το Ωδείο ανακοινώνει την παράταση της έκπτωσης 50% επί του ποσού

Κορυφαία η συμμετοχή της Kasimis Training στους αγώνες Ultra Trail du Mont Blanc με εκπροσώπηση Φλωρινιωτών αθλητών

Η Kasimis Training βρέθηκε φέτος τον Αύγουστο στην κορυφαία ίσως διοργάνωση ορεινού τρεξίματος στον κόσμο, το Ultra  Trail du Mont Blanc. Έντεκα μέλη της ομάδας στάθηκαν τυχερά στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκες στις αρχές του έτους και είχαν έτσι την ευκαιρία να τρέξουν στο OCC (53 χλμ), στον CCC

Συμμετοχή του «Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» στο "31ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Βλάχων"

Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015 για πρώτη φορά το Πισοδέρι Φλώρινας με αντιπροσωπεία μελών του "Α.Μ. Συλλόγου ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ" συμμετείχε στο "31ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Βλάχων", που έγινε στην Αθήνα και ήταν αφιερωμένο στα 150 χρόνια από το θάνατο του Εθνικού Ευεργέτη Ευάγγελου Ζάππα. Το χορευτικό συγκρότημα του

Έναρξη τμημάτων Latin στον «Αριστοτέλη»

Το τμήμα Latin και Ευρωπαϊκών χορών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη σεζόν 2015 - 2016.
Ημέρα έναρξης: Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.
Πρόγραμμα μαθημάτων:

Έναρξη τμημάτων χορευτικού από τον ΕΣ "Αμύντας"

Ο  Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»  ανακοινώνει ότι τα παιδικά τμήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν για την νέα χρονιά 2015-2016 το Σάββατο στις 26/9/15 και για τα τμήματα ενηλίκων την Δευτέρα στις 28/9/2015 στα γραφεία του συλλόγου στο ανοιχτό γήπεδο Αμυνταίου στις Εργατικές κατοικίες.
Οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα της έναρξης.
Τα παιδικά τμήματα είναι ως εξής:

Καλοκαιρινά σκακιστικά νέα

Οι αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας εκπροσώπησαν επάξια για άλλη μια φορά την πόλη μας και τον σύλλογο μας στις καλοκαιρινές σκακιστικές διοργανώσεις σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών της Π.Ε. Φλώρινας

Το σωματείο Εργαζομένων στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών και στους αρχαιολογικούς χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 14/9/2015, προκηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 με το παρακάτω αίτημα:

Προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Φλώρινας

Για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ο Πυρήνας Ν. Φλώρινας του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προγραμματίσει τις κεντρικές εκλογικές εκδηλώσεις του ως εξής:

Σύλληψη 21χρονης στην Κρυσταλλοπηγή για κλοπή

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 12-09-2015 την 21χρονη όταν επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα με προορισμό την

Μάνα μην κλαίς θα ξαναβγώ!


-Αχ παλικάρι μου σε πήρε η πολιτική
ποτέ δεν ρώτησες, ποτέ για μένα
…ο νους σου δεν συλλογιέται
ότι η μάνα δεν λησμονιέται
η μάνα περιμένει!

-Μάνα δεν πέρασα χαρές, μπόρες με βρήκαν συμφορές,
μπόρεσα όμως να σωθώ
μάνα μην κλαίς θα ξαναβγώ….

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: