Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Καλοκαιρινά σκακιστικά νέα

Οι αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας εκπροσώπησαν επάξια για άλλη μια φορά την πόλη μας και τον σύλλογο μας στις καλοκαιρινές σκακιστικές διοργανώσεις σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ 25ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ16 ΣΤΟ 18Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗ ΑΓΓΕΛΑ
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους δύο σκακιστές του συλλόγου μας και πρωταθλητές της Ένωσης μας για τις διακρίσεις που πέτυχαν σε πανελλήνιο επίπεδο, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών, που διεξήχθη στον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας από 11 έως 19 Ιουλίου. Ο 22χρονος Νίκος Γαλόπουλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με 6,5 βαθμούς και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο (κλειστό) Πρωτάθλημα Ανδρών. Η Αγγέλα Καραμητάνη, σημειώνοντας μόλις μία ήττα (και αυτή από τον πρωταθλητή του τουρνουά) ισοβάθμησε στην τρίτη θέση του Β’ γκρουπ και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κάτω των 16 ετών.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ¨ΕΟΡΔΑΙΑ 2015¨
Η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας κυριάρχησε στο 5ο κατά σειρά grand-prix που διοργανώθηκε στις 21/06/2015 από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια μεταξύ των 15 συλλόγων που συμμετείχαν. Σε ατομικό επίπεδο, τις δύο πρώτες θέσεις του τουρνουά κατέλαβαν οι αθλητές μας Λάζαρος Γυμνόπουλος και Παπαδόπουλος Ζήσης. Ο Ζήσης εκτός από την επιτυχία του στην γενική κατάταξη, τερμάτισε επίσης 1ος στην κατηγόρια νέων κάτω των 16 ετών, ενώ διάκριση πέτυχε και ο αθλητής μας Αποστολίδης Άγγελος, που τερμάτισε 2ος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015
Εξαιρετική επίδοση από τον σκακιστή μας Παπαδόπουλο Ζήση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου ισοβάθμησε στην 9η θέση σημειώνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου