Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Άμεση και Έμμεση Γνώση

Η γνώση αποτελεί λειτουργία του ανθρώπινου πνεύματος που περιλαμβάνει την καταγραφή και κατανόηση του περιβάλλοντος και την απόκτηση εμπειρίας με σκοπό την καθοδήγηση στη λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων. Ο

"Τα παιδιά μιλούν" - Σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για την οδική ασφάλειαΠαράταση υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή»

Ανακοινώνεται η παράταση της υποβολής των αιτήσεων-δικαιολογητικών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  «Δημιουργική  Γραφή»  έως 14/07/2017 για  το ακαδημαϊκό  έτος 2017-2018.

Ορκωμοσία αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και συγκεκριμένα των κατευθύνσεων Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής και Πολιτισμικές Σπουδές:

Πρεμιέρα του Beach Handball Tournament 2017 στη Λίμνη Βεγορίτιδα

Ανεπίσημη πρεμιέρα χθές (30/6) του τουρνουά BEACH HANDBALL 2017 στον Άγιο Παντελεήμονα και στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των Αφών Ναουμίδη, με τους αγώνες των ηλικιακών ομάδων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν εντυπωσιακές μάχες πάνω στην άμμο,