Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

"Νοιάζομαι, συνεργάζομαι, αγαπώ, δρω"

Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας: Έχασαν 2,5 εκ € απ’ το Ταμείο για τους άπορους και άλλα 2,6 εκ € οι δικαιούχοι τα περιμένουν 2,5 χρόνια!

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας δίνουν ακόμα και απ’ το υστέρημα τους για να συνδράμουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη καθώς διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, η Περιφερειακή αρχή έχασε το 2017 το ποσό των  2,5 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων

Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις στο ΕΚΑΒ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 16/15-5-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριάντα επτά

Μαθήματα ζωγραφικής από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας για παιδιά από Β΄ Λυκείου και ενήλικες. Τα μαθήματα ξεκινάνε

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα

Στις 12-13-14-15 Ιουλίου 2018 ο Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας διοργανώνει το 8ο Παμμακεδονικό αντάμωμα στην Σιταριά Φλώρινας όπου αναμένεται να συμμετέχουν 80 Πολιτιστικοί Σύλλογοι το τετραήμερο. Πανδαισία χρωμάτων, δεκάδες χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές από κάθε

Πρόγραμμα Ακολουθιών Ι. Προσκυνήματος Αναλήψεως Κυρίου Αγ. Βαρθολομαιου

Ἀπό τό Ἱερό Προσκύνημα Ἀναλήψεως Κυρίου Τοπικῆς Κοινότητας Ἁγίου Βαρθολομαίου Φλωρίνης ανακοινώνεται τό πρόγραμμα τῶν Ἱερῶν ἀκολουθιῶν πού θά πραγματοποιηθοῦν σ᾿ αὐτό ἀπό 04/06/2018 ἕως καί 25/06/2018.

Η έρευνα (του μονάρχη)

Ένας μονάρχης δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τους αυλικούς, τον πίεζαν να παραιτηθεί από την βασιλεία λόγο προχωρημένης ηλικίας.
Ο μονάρχης διαπραγματεύτηκε την παραίτηση του θέτοντας όρο να γίνει δημοσκόπηση, ο λαός είπε θα αποφασίσει αν παραμείνω ή φύγω από τα ανάκτορα.
Η δημοσκόπηση έγινε με δείγματα από όλη την χώρα, τα αποτελέσματα τον ευνόησαν αφάνταστα έδειξαν ότι ο λαός τον θέλει σε ποσοστό 72%!

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: