Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογές και ελευθερία του ψηφίζειν

Άραγε υπάρχει ελευθερία στον τρόπο που ψηφίζουμε ;
 Ή μας αναγκάζουν  να τους ψηφίσουμε  ,με υποχρεώσεις που μας δημιούργησαν ;
 με απειλές που δεχθήκαμε ;
με ανάγκες που δεν καλύπτουμε ;
 κυρίως οικονομικά.
Το δίλημμα που έχουμε , πλέον ,είναι ,όχι αν αυτός που είναι υποψήφιος ,είναι ο καλύτερος για να μας διοικήσει ,αλλά αν έχει τα περισσότερα για να μας αγοράσει !!!

Σεισμική δόνηση στην Κοζάνη – Αισθητή και στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση έγινε στην περιοχή της Κοζάνης, η οποία έγινε αισθητή και στη Φλώρινα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 3:42 τα ξημερώματα και ήταν μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 14 χλμ. Νοτιοδυτικά της Κοζάνης και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη Δυτική Μακεδονία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2014» στην Φλώρινα

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φλώρινας οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2014 » 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συμβουλίων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (κτίριο παλιάς Νομαρχίας - ημιόροφος).
Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Το ΕΚΦ σε συνεργασία με τον εργατολόγο Γ. Ρωμανιά

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε να συνεργαστεί με τον εργατολόγο κ. Γεώργιο Ρωμανιά για εργατικά και ασφαλιστικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας όλων των ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΚΟ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ).
Η συνεργασία αυτή προέκυψε μετά από επαφή και συζήτηση λόγο του δαιδαλώδους ασφαλιστικού συστήματος, της νομοθεσίας και τις συνεχείς αλλαγές του ασφαλιστικού πλαισίου της χώρας μας. 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής - Πρωταθλητής Παίδων Ι ο Νίκος Κουσουρέτας

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής που πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου στις 22 και 23 Μαρτίου 2013. Αθλοθετήθηκαν ένα αγώνισμα

Ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας για τη σχολική βία και τον εκφοβισμό

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας υλοποίησε τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014, ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση στο χώρο του σχολείου με θέμα: «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός». Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν από επιλεγμένους

Νέος κύκλος μαθημάτων φωτογραφίας για αρχάριους από το φωτογραφικό εργαστήρι του "Αριστοτέλη"

Το Φωτογραφικό τμήμα του Αριστοτέλη σας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το νέο κύκλο Αρχαρίων που ξεκινά τον Μάρτιο έχουν αρχίσει. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις αρχές Μαρτίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 10 Μαρτίου.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους  και θα

Πολλοί μπορούν πολλά. Ζητούμενο το να είμαστε θετικοί

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, σχετικά με τη συγκρότηση ψηφοδελτίου συνεργασίας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Δημοκρατική Αριστερά υποχρεούται να διευκρινίσει:

Κύπελλο Ελλάδος: για την τιμή των όπλων ο "Αμύντας"

Σήμερα (26/02) στις 19:30, διεξάγεται στον κλειστό της Μίκρας, ο πρώτος -νόκ-άουτ-  ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον Αμύντα Αμυνταίου.
Για τον Αμύντα τα προβλήματα δεν

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Μιχαήλ Πασχαλίδη του Ιωάννη, ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΗΧΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ», για τις δωρεάν επανειλημμένες τεχνικές βοήθειες και ηχητικές καλύψεις πολλών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.  
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του κ. Πασχαλίδη την αγάπη και εκτίμηση

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 7 μ.μ. στο κτιρίο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: