Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αποφασίζω, διατάζω και εκτελούν

Βασισμένος στον νόμο, ο Δασικός Συνεταιρισμός τον οποίο απαρτίζουμε, εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο την επιθυμία παραχώρησης μιας συστάδας του Δάσους των Αλώνων ώστε να εργαστούμε. Ο Δήμαρχος όμως, προφανώς εξυπηρετώντας συμφέροντα και

Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕΔ από τις 4 Ιανουαρίου

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι από τις 4 Ιανουαρίου 2016 µία σειρά υπηρεσιών του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού θα παρέχονται ΜΟΝΟ µέσω διαδικτύου, µε τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕ∆ ή µέσω ΚΕΠ.
Η τρίµηνη Ανανέωση ∆ελτίου Ανεργίας, οι αιτήσεις για τα Ειδικά Εποχικά Βοηθήµατα, Ειδικά Βοηθήµατα Ανεργίας, Παροχές

Τα τυχερά λαχεία του χορού του Συλλόγου Ηπειρωτών

Δώρα και άλλα είδη προσέφεραν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας σε φορείς και συλλόγους

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, παραδόθηκαν από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας δώρα και άλλα είδη που προορίζονται για τις ανάγκες φιλανθρωπικών συλλόγων και φορέων.
Η συγκέντρωση των δώρων και των ειδών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο

Δημοσιοποίηση καταστάσεων πληρωμών βιολογικής γεωργίας

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται η Δημοσιοποίηση των καταστάσεων α) πληρωμών β) απορριπτόμενων που αφορά την Δράση 1.1. Βιολογική Γεωργία (νέες εντάξεις πενταετία )  έτος εφαρμογής 2013 στην Π.Ε. Φλώρινας .

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: