Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κυριάρχησε το ατομικό συμφέρον

Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Δυτ.Μακεδονία


Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, θα περιοδεύσει στη Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες της Περιφέρειας.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», θα επισκεφτεί και το Νομό Φλώρινας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Το αστέρι, του Θ.Γερμανίδη

Ξεκινούν ΣΗΜΕΡΑ τα "Πρέσπεια"


«Από τον Παπαδιαμάντη στον Ελύτη»
Βραδιά λογοτεχνίας και ποίησης σήμερα το βράδυ στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας, στο υπέροχο αρχοντικό του Εξάρχου. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος θα είναι η γέφυρα που θα ενώσει τα δύο μαγικά πρόσωπα της λογοτεχνίας και της ποίησης…

Μουσική Διαμαρτυρία στο Βαλτόνερο


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Πληττομένων Βαλτονέρου δίνει το παρόν ώστε να ακουστεί το πρόβλημα του χωριού και όχι μόνο. Ο Στάθης Δρογώσης, Ο Κώστας Τηλαβερίδης και τα "Χαμένα Όνειρα",  τρεις καταπληκτικές φωνές θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε μια  μαγευτική βραδιά στον προαύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Βαλτονέρου, ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Επίσκεψη του Γ.Δακή σε έργα της Π.Ε. Φλώρινας


Το φράγμα Τριανταφυλλιάς επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ι.Αντωνιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Π.Χαρούμενο, τον περιφερειακό σύμβουλο Χ.Ευαγγέλου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Αμύνταια 2011


Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2001», καθώς εχθές το βράδυ μουσική με χάλκινα και παραδοσιακοί χοροί γέμισαν το κέντρο της πόλης του Αμυνταίου.