Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εισαγωγή Αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση



Ανακοινώνεται ότι οι αθλητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των ισχυουσών διατάξεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας (κτήριο Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Διοικητήριο, 1ος όροφος, γραφείο 12), από 01-9-2011 μέχρι και 12-9-2011.

Χωρίς εισακτέους δύο τμήματα ΤΕΙ στη Φλώρινα


Σημαντική ήταν η πτώση των βάσεων εισαγωγής και για τα τμήματα του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Έτσι μετά την ανακοίνωση των βάσεων στα διάφορα τμήματα εισάγονται:

Τα πολιτικά στελέχη της ΔΗ.ΣΥ στη Φλώρινα


Τα πρώτα πολιτικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το νομό Φλώρινας ανακοίνωσε χθες η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και τα οποία είναι:

Η ΔΑΚΕ "Σπάρτακος" καταγγέλλει τις συλλήψεις συνδικαλιστικών στελεχών του


Από τη ΔΑΚΕ "Σπάρτακος" λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωσή τους:

Λιγνιτικές μονάδες στο σφυρί


Την πώληση λιγνιτικών µονάδων της ∆ΕΗ περιλαµβάνει η πρόταση της κυβέρνησης για το άνοιγµα της αγοράς λιγνίτη σε ιδιώτες, το οποίο θα οδηγήσει στην περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισµού. 

Οι στρουθοκάμηλοι των ΑΕΙ


Το αστείο με τους πολέμιους του «νόμου Διαμαντοπούλου» είναι το πώς παρουσιάζουν το σημερινό ελληνικό πανεπιστήμιο. Μιλούν για χώρους ελεύθερης έκφρασης, δημιουργίας και ευγενούς άμιλλας. Για κυψέλες που προάγεται η επιστήμη. Για θύλακες «νέων ιδεών» χρήσιμων στην κοινωνία. Και βέβαια αυτό το

Μαθήματα Φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η φωτογραφική ομάδα «Ροές», ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας για αρχαρίους και προχωρημένους.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η δημοπράτηση του δρόμου: Νίκη - Φλώρινα!


Ανακοινώθηκε η δημοπράτηση του πρώτου τμήματος του νέου κάθετου της Εγνατίας που είναι γνωστός ως «Κάθετος άξονας 50 Εγνατίας Οδού «Κοζάνη - Φλώρινα - Νίκη».